7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Tibelly zonneschermdoek bestellen

Keuze uit 70 kleuren!
 • Filtert circa 90% van de UV-straling
 • Inclusief water- en vuilafstotende coating
 • Vanaf €36,95 per vierkante meter
Bestel nu
Tibelly zonneschermdoek
Kwaliteitsdoek van Tibelly Kwaliteitsdoek van Tibelly

Kwalitatief hoogwaardig Tibelly zonneschermdoek

Buitengewone, langdurige kleurechtheid!

Tibelly zonneschermdoek bestellen? Bekijk nu de gehele collectie zonneschermdoeken van Zonneschermdoek.nl. Tibelly is een gerenommeerd merk binnen de zonweringbranche. Wanneer u kiest voor een zonweringdoek van Tibelly, is kwaliteit gegarandeerd. Aan iedere kleur binnen de Tibelly doekkleuren worden hoge technische eisen gesteld. Ieder doek wordt geweven uit acrylvezels die in de massa van kleur worden voorzien. Hierdoor bevindt de kleur zich in de kern van de vezel, waardoor het zonweringdoek een buitengewone, langdurige kleurechtheid krijgt en kwaliteit gegarandeerd wordt. Een Tibelly zonneschermdoek wordt doorgaans vervaardigd in banen van 120 centimeter, waardoor enkele naden ontstaan. Overigens zijn er maar liefst twintig effen kleuren Tibelly zonweringdoek die uit één geheel worden geconfectioneerd, dus zonder naden. Dit wordt ook wel Uni XL, naadloos zonneschermdoek genoemd. Zonnescherm doek zonder naden kan gemaakt worden tot een uitvalmaat van 320 centimeter en tot een breedte van 600 centimeter. Bekijk nu ons gehele assortiment Tibelly zonneschermdoeken met meer dan 70 doekkleuren, waaronder onze zonnescherm doeken zonder naden.

Eigenschappen Tibelly zonweringdoek

Bij aanschaf van een nieuw zonneschermdoek, vraagt u zich wellicht af op welke eigenschappen u moet letten en waarom u zou kiezen voor een zonneschermdoek van Tibelly. Van uw huidige zonneschermdoek heeft u misschien wel 15, 20 of 25 jaar plezier gehad. Van een nieuw doek wilt u graag weer net zo lang (of misschien wel langer) genieten, dit is een van de redenen waarom Zonneschermdoek.nl de collectie van het merk Tibelly aanbiedt. Andere redenen zijn als volgt:

 1. Kiest u voor een zonneschermdoek van Tibelly, dan kiest u voor kwaliteit
  Uw nieuwe, op maat geconfectioneerde zonneschermdoek vervaardigen wij met veel zorgvuldigheid. Kwaliteit garanderen wij vanwege:
  – de strenge technische eisen die worden gesteld aan het confectieproces;
  – de maximale trekkracht en rekbaarheid;
  – de acrylvezelstof in combinatie met waterafstotendheid;
  – de kleurechtheid.
 2. U ontvangt 5 jaar fabrieksgarantie
  Op uw aankoop bij Zonneschermdoek.nl ontvangt u vijf jaar fabrieksgarantie.
 3. Het onderhoud is eenvoudig
  Een zonneschermdoek van Tibelly is eenvoudig in het onderhoud, dankzij de beschermlaag die vuil en water grotendeels tegenhoudt. Vlekken kunnen niet tegen worden gegaan. Wel kunt u het doek afnemen middels een klein beetje groene zeep en lauwwarm water. Daarna is het advies het doek goed te laten opdrogen.

Twijfelt u over de aanschaf van een Tibelly zonneschermdoek bij Zonneschermdoek.nl? Lees dan meer over onze 7 zekerheden of over 10 jaar Zonneschermdoek.nl.

Tibelly zonneschermdoek prijzen

Tibelly zonneschermdoek bestelt u per vierkante meter via ons stappenplan. U stelt het doek op maat samen door een doekkleur te kiezen en de afmetingen van het doek van uw zonnescherm in te vullen. De prijs bedraagt slechts €36,95 per vierkante meter, voor alle effen kleuren in onze collectie, ook zonnescherm doek zonder naden. Voor gestreept zonneschermdoek is dit €38,95 per m2. Lees nu meer over het goedkoopste zonnescherm doek van Tibelly.

zonneschermdoek Losser zonneschermdoek Losser
Doekkleur: T507

Dank voor de vlotte afhandeling van de bestelling. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het resultaat.

Pouwels uit Losser Bekijk alle klantbeoordelingen

Montage van Tibelly zonneschermdoek

Op onze blogpagina vindt u diverse artikelen die u helpen bij de montage van uw Tibelly zonneschermdoek. Wanneer u via Zonneschermdoek.nl een doek voor uw zonnescherm bestelt, kunt u dit gemakkelijk eigenhandig vervangen. Dit kan zowel bij een knikarm- als uitvalzonnescherm, meer hierover leest u in ons blog zonneschermdoek vervangen bij uitval- en knikarmscherm. Daarnaast geven wij u tips wanneer u twijfelt over het zelf vervangen van uw zonweringdoek of het inhuren van een monteur. Raadpleeg naast onze blogs ook zeker onze montagevideo’s voor het monteren van uw zonnescherm doek.

Tibelly is trotse ambassadeur van KWF Kankerbestrijding

Volgens de website van het KWF krijgen jaarlijks ruim 80.000 mensen de diagnose huidkanker. Het is daarmee de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Gezien de urgentie is doekleverancier Tibelly trotse sponsor van het KWF. Een argument van Tibelly om juist te kiezen voor het KWF is dat een doek uit de Tibelly doekkleuren collectie uitstekende bescherming biedt tegen de zon en daarmee hoopt bij te dragen aan het voorkomen van huidkanker. Met deze actie doneert Tibelly €0,05 per vierkante meter verkocht doek aan het KWF, wat eigenlijk een win-winsituatie voor iedereen is.

In het eerste jaar van deze actie (2015) is er een bedrag van €14.127 opgehaald. Inmiddels zijn we 7 jaar verder en hebben alle zonweringdealers die klant zijn bij Tibelly, waaronder wij van Zonneschermdoek.nl, ervoor gezorgd dat de teller op een prachtige €234.519 staat (oktober 2022). Met dit enorme bedrag kan KWF de campagne tegen huidkanker nog meer onder de aandacht brengen, zodat de bewustwording steeds groter en groter wordt. Lees nog meer over Zonneschermdoek.nl in samenwerking met Tibelly in actie voor KWF.

 • Volg onze socials: