7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

De 7 zekerheden van Zonneschermdoek.nl

Sinds vele jaren bieden wij via Zonneschermdoek.nl zonneschermdoek op maat aan van het merk Tibelly. Wanneer u via onze webshop een zonweringdoek koopt, bieden wij u de volgende zekerheden:

1. Kwalitatief hoogwaardig Tibelly zonneschermdoek
Bij goed gebruik gaan zonneschermdoeken van Tibelly zo’n 15 tot 20 jaar mee. Ieder doek vervaardigen wij van acrylvezels. Acrylvezeldoeken zijn in het bijzonder geschikt voor duurzaam buitengebruik. Elk zonneschermdoek wordt doorgaans voorzien van een coating die als doel heeft water en vuil te weren. U ontvangt bij ons op ieder Tibelly zonneschermdoek vijf jaar fabrieksgarantie. Lees meer informatie over het type stof en de kwaliteit van onze zonweringdoeken.

2. Meer dan 70 kleuren binnen 2 tot 3 weken leverbaar
Alle kleuren zonweringdoek die staan weergeven op onze website, zijn binnen 2 tot 3 weken leverbaar. Zodra uw bestelling is overhandigd aan ons transportbedrijf, ontvangt u een e-mail met een Track- en Trace code.

3. Zeven dagen per week bereikbaar
Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Wij zijn te bereiken op 085-1304012. Een e-mail sturen kan naar info@zonneschermdoek.nl. Daarnaast kunt u met ons in contact komen via onze livechat (zie het venster rechts onderin van deze pagina).

4. Gratis kleurstalenservice
Van alle zonweringdoek kleuren in ons assortiment hebben wij een monster op voorraad. Wanneer u op werkdagen uw kleurstalen aanvraagt door ons te bellen of te e-mailen, worden deze doorgaans dezelfde dag nog kosteloos verzonden. Lees ook onze aanvullen informatie over het aanvragen van kleurmonsters. Uiteraard kunt u ook voor kleuradvies bij ons terecht.

5. Ruim 450 beoordelingen inclusief foto’s
Van veel van onze klanten hebben wij mooie foto’s van het eindresultaat ontvangen. U vindt er ruim 450 op onze pagina met referenties. U vindt niet alleen een foto van het eindresultaat, u leest hier ook hoe onze klanten het zelf vervangen van het zonneschermdoek ervaren hebben.

6. Zonneschermdoek op maat voor ieder type zonnescherm
Voor ieder type en merk zonnescherm kunt u een los zonneschermdoek bij ons kopen. Bij elk zonnescherm kan namelijk het zonweringdoek vervangen worden.

7. Hulp bij montage in de vorm van montagehandleiding- en video’s
Het doek van uw zonnescherm kunt u zelf verwisselen. Wij helpen u hier graag bij! Daarom vindt u op onze website diverse montagevideo’s. Tevens krijgt u bij uw bestelling een handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u te werk dient te gaan bij het vervangen van uw zonneschermdoek. Heeft u specifieke vragen over het vervangen van het doek van uw zonweringdoek, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: