7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek kopen

Kies uit 70 kleuren!
 • Vanaf €36,95 per vierkante meter
 • Acrylvezeldoek van kwaliteitsmerk Tibelly
 • Inclusief water- en vuilafstotende coating
Bestel nu
Zonneschermdoek kopen

Zonneschermdoek kopen? Bij Zonneschermdoek.nl bent u aan het juiste adres. Heeft u een zonneschermdoek dat vies of beschadigd is? Een nieuw zonnescherm is niet nodig, enkel een nieuw zonneschermdoek kopen is een veel goedkopere optie. Hiermee bespaart u al gauw honderden euro’s. Het doek dat u bij ons koopt, wordt voor u op maat gemaakt. Met een zonneschermdoek op maat bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe doek precies past. U hoeft het doek niet verder af te werken, wij zorgen dat het zo bij u wordt bezorgd dat het direct gemonteerd kan worden. Al onze zonneschermdoeken worden met een zoom aan de boven- en onderkant geleverd, zo hoeft u het doek alleen nog maar in het zonnescherm te schuiven. Zonwerend doek kopen en bevestigen is dus heel eenvoudig.

Tibelly zonneschermdoek kopen

Wij bieden een groot exclusief assortiment zonneschermdoeken van Tibelly. U heeft keuze uit zo’n 70 verschillende kleuren acryldoek. Zonneschermdoeken van hoogwaardige kwaliteit, die doorgaans minimaal 10 tot 15 jaar meegaan. Gaat u voor stijlvol en rustig of toch voor fris en speels? Er zijn vele combinaties mogelijk, die allemaal deel uitmaken van ons assortiment. Zowel gestreepte dessins als effen kleuren zijn vertegenwoordigd. Bekijk eens de foto in daglicht of de foto’s van het eindresultaat van onze klanten om te bepalen welke kleur past bij uw woning en tuin. Heeft u een kleur gekozen? Dan kunt u gaan opmeten, zodat u vervolgens kunt overgaan tot het zonneschermdoek kopen. Het opmeten van het doek is van groot belang, omdat het precies moet passen in uw zonnescherm. U kiest voor maatwerk, zodat u ervan verzekerd bent dat het doek past. Ieder zonnescherm verschilt namelijk en zodoende zijn er geen standaardafmetingen die besteld kunnen worden. Zonneschermdoeken worden dus 100% op maat gemaakt. Wij gaan het doek voor u confectioneren, zodra u uw bestelling heeft geplaatst.

Los zonneschermdoek kopen Los zonneschermdoek kopen

Waarom een zonneschermdoek kopen bij Zonneschermdoek.nl?

 • Velen gingen u voor en zijn tevreden over een nieuw zonneschermdoek kopen, bekijk de vele honderden foto’s van onze tevreden klanten
 • Meer dan 70 verschillende kleuren zonneschermdoek om uit te kiezen
 • Los zonneschermdoek geschikt voor ieder type zonnescherm
 • Scherpe prijzen
 • Binnen 2 tot 3 weken geleverd in Nederland en België

Eenvoudig een nieuw zonweringdoek kopen

U kunt eenvoudig in enkele stappen een nieuw zonweringdoek kopen. Om dit proces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen, hebben we een stappenplan ontwikkeld. Dat proces ziet er als volgt uit:

 1. U kiest de kleur van uw nieuwe zonnescherm doek
 2. U bepaalt de maat van uw huidige doek (met behulp van onze video’s)
 3. U bekijkt de prijs (altijd de scherpste zonneschermdoek prijzen)
 4. U bestelt uw nieuwe zonnescherm doek en rekent deze eenvoudig af

Naast het kopen van los zonnescherm doek, kunt u ook bij ons terecht voor doekpezen en volants. Deze zijn niet los te bestellen, maar alleen in combinatie met de aanschaf van een zonneschermdoek. In het bestelproces wordt u de mogelijkheid geboden om deze onderdelen toe te voegen aan uw bestelling. Doekpezen voegt u aan uw bestelling toe, indien deze aan vervanging toe zijn. Dit is meestal het geval na zo’n 15 tot 20 jaar. Voor een volant kunt u kiezen, wanneer u laaghangende zon wilt tegenhouden. Meer informatie over deze onderdelen leest u in het bestelproces of op ons blog. Uiteraard mag u voor al uw vragen over zonwering stof kopen contact met ons opnemen. Dit kan 7 dagen per week per telefoon, e-mail of via onze live chat.

Luifeldoek kopen vanaf €36,95 per vierkante meter

U kunt bij ons luifeldoek kopen dat betaalbaar is en van de beste Nederlandse kwaliteit, namelijk van het merk Tibelly. Wij leveren acrylvezeldoek dat water- en vuilafstotend is, 90% van de UV-straling filtert en waar u 5 jaar fabrieksgarantie op ontvangt. Dit maakt dat een nieuw luifeldoek kopen een investering is waarvan u jarenlang plezier heeft. Een nieuw doek gaat doorgaans zo’n 10 tot 15 jaar mee. Bent u benieuwd of een van de doekkleuren die op een referentiepagina of in ons assortiment heeft gezien, ook bij uw huis past? Vraag dan kosteloos zonweringdoek kleurstalen aan via info@zonneschermdoek.nl. Vermeld daarbij de kleurnummers die u op het oog heeft en uiteraard uw adresgegevens.

Los zonnescherm doek kopen Los zonnescherm doek kopen

Assortiment los zonnescherm doek

Kies uit 70 kleuren!

Ons assortiment los zonnescherm doek voor uw zonnescherm bestaat uit tientallen kleuren. U kunt kiezen uit effen doeken met één kleur en streepdessins met twee of meer kleuren. Alle zonnescherm doeken zijn van dezelfde kwaliteit en zijn van het merk Tibelly. De zonneschermdoeken van Tibelly beschikken over de volgende eigenschappen:

 • Dikte: 0,64 millimeter
 • Gewicht: 290 gram per vierkante meter
 • Water- en vuilwerende coating
 • Biedt bescherming tegen 90% van de UV-straling

Heeft u vragen over zonnescherm doek los kopen? 7 dagen per week is Zonneschermdoek.nl bereikbaar per e-mail, telefoon en via onze live chat. U kunt onder andere bij ons terecht voor vragen over doekkleuren, producteigenschappen, betaalmogelijkheden, algemene voorwaarden of het verzenden van uw zonweringdoek. Lees meer over de zekerheden van Zonneschermdoek.nl of 5 tips voor het bestellen van een zonneschermdoek.

 • Volg onze socials: