7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Kosten nieuw zonnescherm doek

Zonneschermdoek van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs koopt u bij Zonneschermdoek.nl. Een nieuw doek voor het zonnescherm, wat voor kosten komen hier bij kijken? Onze zonneschermdoek prijs bedraagt €36,95 per vierkante meter voor effen doeken en €38,95 per vierkante meter voor gestreept zonnescherm doek. Wij bieden een brede collectie acrylvezeldoeken aan van het kwaliteitsmerk Tibelly. Wanneer u het stappenplan volgt, kiest u allereerst een kleur zonneschermdoek en voert u daarna de gewenste afmetingen in. Het systeem berekent vervolgens automatisch de prijs voor uw zonneschermdoek op maat.

U profiteert van gratis verzending van uw bestelling wanneer uw totaalbedrag €250,- of meer bedraagt. Onder dit bedrag worden er €19,95 verzendkosten in rekening gebracht. De reden voor dit relatief hoge bedrag, is dat uw pakket lengtetransport betreft. Uw bestelling wordt niet opgevouwen, dit levert namelijk kreukels op in het doek, die er niet meer uitgaan. Uw bestelling wordt daarom op een kartonnen koker opgerold en vervolgens in een lange, smalle kartonnen doos verpakt. De uitvalmaat van een zonneschermdoek kan variëren van 1.60 tot 4 meter, waardoor het pakket ook deze lengte heeft. Uw pakket wordt daarom bezorgd door een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is, namelijk TransMission.

Prijs zonnescherm doek vervangen Prijs zonnescherm doek vervangen

Prijs zonneschermdoek

Vervang eenvoudig uw zonneschermdoek

Zonneschermdoek.nl is een doe-het-zelf concept, wat inhoudt dat u een op maat gemaakt zonneschermdoek bestelt dat u vervolgens eenvoudig eigenhandig kunt monteren. Middels onze handige montagevideo’s en de meegeleverde montagehandleiding kunt u in een korte tijd minimaal €250,- aan montagekosten besparen op de prijs. Uw nieuwe zonweringdoek kunt u eenvoudig zelf monteren aan de hand van de bijgeleverde montage-instructie en door middel van het bekijken van onze diverse montagevideo’s. Hoe het vervangen van een zonneschermdoek in zijn werk gaat bij een handbediend zonnescherm, dat leggen wij u bijvoorbeeld stapsgewijs uit in een van onze montagevideo’s. Daarnaast hebben wij een video opgenomen waarin te zien is hoe u het zonnescherm doek kunt vervangen van elektrisch bediend zonnescherm. Voorafgaand aan het bestellen van uw nieuwe, op maat gemaakt zonneschermdoek kunt u onze video bekijken waarin te zien is hoe u uw bestaande zonneschermdoek kunt opmeten. Het is van groot belang dat u de afmetingen van het bestaande zonwering doek op de centimeter nauwkeuring invult bij stap 2 van het bestelproces op onze website. Overal is een handige video voor te vinden op onze website. Komt u er met behulp van onze video’s niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Doek zonnescherm vervangen kosten

Ondanks alle montagevideo’s, kunt u natuurlijk alsnog besluiten om het zonnescherm doek niet zelf te vervangen. U wilt natuurlijk graag weten wat de mogelijkheden zijn als u de montage wilt uitbesteden. De kosten voor doek zonnescherm vervangen zijn uiteenlopend. Zo is dit onder andere afhankelijk van uw type zonnescherm (elektrisch of handbediend). Daarnaast is het bepalend of het zonnescherm aan de gevel kan blijven hangen of gedemonteerd moet worden. Bevindt het zonnescherm zich op de begane grond of eerste verdieping. Al deze factoren zijn van invloed op de prijs voor zonnescherm doek. Al met al moet u al snel rekening houden met een prijs van circa €250,- (voor het laten vervangen van het zonneschermdoek).

Zonnescherm doek prijs per vierkante meter

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een nieuw doek voor uw zonnescherm, bent u vast nieuwsgierig naar de kosten. De prijzen die op onze website staan weergeven, zijn inclusief BTW en per vierkante meter zonneschermdoek. Deze prijzen voor zonneschermdoek zijn exclusief montage. U bestelt al een zonneschermdoek op maat vanaf slechts €36,95 per vierkante meter. De prijs voor uw zonweringdoek is onder andere afhankelijk van het wel of niet toevoegen van een golvende of rechte volant of doekpezen aan uw bestelling. Het doek dat u van ons ontvangt, is zo gemaakt dat het direct gemonteerd kan worden. Dit houdt in dat er aan de boven- en onderkant een zoom is gemaakt en de zijkanten zo zijn afgewerkt, dat dit niet gaat rafelen. Het voordeel van een maatwerk zonneschermdoek is dat u het zelf kunt samenstellen. Ook kan je volant bestellen voor je nieuwe zonnescherm doek. Met keuze uit meer dan 70 kleuren is er altijd een kleur die past bij uw woning. Twijfelt u over de kleur? Vraag dan kosteloos kleurstalen aan. Binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u deze in huis.

Wanneer u een nieuw doek voor uw zonnescherm bestelt voor een bedrag van €250,- of meer, betaalt u geen kosten voor de verzending. Doorgaans leveren wij binnen 2 tot 3 weken in Nederland en België, ook in het hoogseizoen betreft dit onze levertijd. Dankzij het doe-het-zelf-concept kunt u het zonweringdoek eenvoudig zelf vervangen, waardoor u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankoop kunt genieten. Met behulp van onze montagevideo’s plaatst u het zonneschermdoek vliegensvlug in uw zonnescherm. Al honderden mensen gingen u voor, waarvan u het eindresultaat kunt bekijken.

Kosten zonnescherm doek vervangen Kosten zonnescherm doek vervangen
Hoe vervang ik mijn zonneschermdoek?

Vervang uw zonneschermdoek zelf

Bekijk onze eenvoudige video's!

Wanneer u het doek van uw zonnescherm eigenhandig vervangt, kunt u de hoge kosten van een zonweringmonteur besparen. Met behulp van ons stappenplan kunt u eenvoudig de prijs van een zonneschermdoek op maat berekenen. Om de exacte prijs voor uw nieuwe zonweringdoek te berekenen, is het belangrijk uw bestaande doek nauwkeurig op te meten. Lees een aantal handige tips voor het opmeten van uw zonweringdoek.

Wacht niet langer en koop uw zonweringdoek direct online!

  • A-merk duurzaam zonneschermdoek tegen hele voordelige prijzen
  • Snel op maat gemaakt in Nederland binnen 2 tot 3 weken
  • Zonweringdoek voor ieder soort zonnescherm

Wanneer u een Tibelly zonneschermdoek bestelt, krijgt u de beste kwaliteit acrylvezeldoek voor de laagste prijs. Met ons brede aanbod en scherpe zonneschermdoek prijzen slaagt u altijd. Voor vragen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen via info@zonneschermdoek.nl of 085-1304012.

Zonneschermdoeken met korting

Bent u op zoek naar het goedkoopste zonneschermdoek, maar wel van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuw zonneschermdoek een kostbare uitgave betreft. Echter betreft het een speciaal voor u op maat gemaakt product, op basis van uw wensen. Door het jaar heen, maken wij u als klant graag blij met diverse kortingsacties. Een kortingsactie vindt u doorgaans in een magazine of hoort u tijdens een radioreclame. Indien u een actiecode heeft, dan vraagt u zich waarschijnlijk af hoe u deze kunt gebruiken. In de winkelwagenomgeving ziet u een rubriek staan met de naam ‘waardebon code’. Indien u een kortingscode heeft, kunt u die hier invullen en vervolgens klikt u op ‘toepassen’. Nadat het systeem de korting heeft toegepast, ziet u (als u verder naar beneden scrollt op de pagina) dat totaalprijs lager uitvalt. Als er een kortingscode bekend is, dan vindt u deze hier. Gebruik nu, gedurende het hoogseizoen, op Zonneschermdoek.nl kortingscode korting en ontvang direct €10,- op het totaalbedrag van uw bestelling!

  • Volg onze socials: