7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Dickson doek Dickson doek

Dickson zonneschermdoek

Dickson is een Franse onderneming, die zich sinds 1836 richt op de vervaardiging van technisch textiel. Naast weefsel voor zonwering richt Dickson zich op het maken van stof voor gordijnen, vloerkleden, kussens en de bekleding van boten. De zonneschermdoeken van het merk Tibelly, die u bestelt op Zonneschermdoek.nl, worden geweven in de Dickson-weverij. Dickson heeft een eigen collectie, gericht op Europa. De Tibelly collectie is meer gericht op Nederland en Vlaanderen.

Een groot voordeel van de collectie van het merk Dickson, is dat deze collectie uit veel meer dessins bestaat dan de Tibelly collectie. Het Tibelly assortiment bestaat uit zo’n 70 doekkleuren en Dickson doek is in een paar honderd kleuren. Bovendien zijn er twee soorten Dickson zonneschermdoek verkrijgbaar; een waterdichte (MAX) en waterafstotende variant (o.a. Dickson Orchestra). De waterafstotende variant wordt standaard aanbevolen. Het is geschikt voor bijna alle woonsituaties (rijtjeshuis, appartement, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning) waarbij het zonnescherm met enige regelmaat wordt gebruikt gedurende zonnige periodes. Mocht het zonnescherm vrijwel permanent worden gebruikt, bijvoorbeeld bij een winkel of horecagelegenheid, als uitstraling van de zaak of om producten en/of klanten te beschermen tegen regen, dan kunt u het beste kiezen voor Dickson waterdicht doek (Dickson zonneschermdoek MAX).

Dickson zonneschermdoek Dickson zonneschermdoek

Voordelen Dickson zonneschermdoek

Een Dickson zonneschermdoek biedt, net als een Tibelly doek, de volgende voordelen:

  • Beschermt tegen UV-straling en warmte
  • Waterafstotend zonneschermdoek
  • Kleurgarantie door in de massa geverfde garen
  • Gewicht: 290 gram per m2
  • Gemakkelijk te onderhouden

Een nadeel van Dickson doeken is dat niet alle Dickson kleuren op voorraad zijn bij het confectie-atelier in Nederland. Dit heeft tot gevolg dat het langer kan duren voordat het op maat gemaakte zonneschermdoek bij u in huis is. De desbetreffende kleur moet dan eerst op rol worden besteld bij Dickson in Frankrijk. Dit kan 1-2 weken in beslag nemen. Vervolgens moet het doek uit de stof worden gesneden, geconfectioneerd, gezoomd en ingepakt worden. Dit kan, zeker in het hoogseizoen, ook nog zo’n twee tot drie weken in beslag nemen.

Bent u overtuigd van een Dicksons zonneschermdoek? Geef ons dan het kleurnummer en de afmetingen van uw bestaande zonweringdoek door via info@zonneschermdoek.nl, dan maken wij een scherpe offerte voor u. De prijs per vierkante meter bedraagt €39,95 voor Dickson Orchestra zonweringdoek.

Offerteaanvraag Dickson zonneschermdoek

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Selecteer het type doek(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Volg onze socials: