7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek.nl van start met Kiyoh beoordelingssysteem

Sinds maart 2019 maken wij gebruik van het beoordelingssysteem genaamd Kiyoh. Dit systeem maakt het mogelijk om ons te beoordelen op een aantal onderdelen, wanneer u een bestelling heeft geplaatst. U kunt ons beoordelen door middel van een aantal sterren toe te kennen, dat is gekoppeld aan een cijfer. Dit kan op de volgende onderdelen:

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Betrouwbaarheid

U kunt ons eveneens een totaaloordeel geven en laten weten of u ons aanbeveelt. Wij zijn er erg mee geholpen als u de moeite wilt nemen om een review te schrijven. Wij kunnen namelijk veel leren van de feedback die u aan ons geeft. Nadat u uw bestelling is bezorgd, kunt u dus een e-mail van ons ontvangen waarin wij u vragen ons te beoordelen. Alleen klanten die een bestelling hebben geplaatst, worden uitgenodigd om een beoordeling te plaatsen.

Voor iedere beoordeling geldt:

  • Kiyoh of Zonneschermdoek.nl redigeert de reviews niet. Zoals u het beschrijft, wordt het gepubliceerd.
  • Zonneschermdoek.nl kan een reactie geven op een beoordeling, maar negatieve beoordelingen kunnen nooit worden verwijderd.
  • Kiyoh doet er alles aan om onechte beoordelingen uit te filteren. Hiervoor maken zij gebruik van een aantal ingebouwde barrières die de neppe reviews identificeert. Het is voor iedereen mogelijk om een beoordeling te rapporteren als er een vermoeden is dat deze niet echt is.

Bent u benieuwd naar onze beoordelingen? Lees dan onze Kiyoh reviews. Wilt u meer weten over het reviewbeleid van Kiyoh, dan kunt u hier aanvullende informatie vinden.

Meer dan 500 referenties met foto

Vanaf het moment dat Zonneschermdoek.nl is gestart, hebben wij klanten die een bestelling hebben geplaatst verzocht om een foto te sturen van het eindresultaat. In de e-mail die u ontvangt wanneer uw bestelling is verzonden, vragen wij u om een foto te sturen van het eindresultaat naar info@zonneschermdoek.nl. Inmiddels hebben meer dan 500 klanten een foto gestuurd van het eindresultaat, deze foto’s zijn te vinden op onze referentiepagina. Alle foto’s die wij ontvangen, worden gepubliceerd op deze pagina. Er wordt niet betaald voor deze reviews.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: