7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Dit zijn onze 5 meest gelezen blogartikelen

In 2011 is Zonneschermdoek.nl gestart met het verkopen van zonneschermdoeken op maat, inmiddels bestaan wij 10 jaar. Wij zijn toen gestart met het plaatsen van blogartikelen ofwel nieuwsitems. In deze artikelen vertellen wij u meer over onze (nieuwe) collectie en geven wij u onder andere tips en adviezen. Inmiddels hebben wij meer dan 60 artikelen geschreven. Nu begrijpen wij dat het lezen van 60 artikelen veel tijd kost en daarom delen wij graag de 5 meest gelezen blogartikelen. Hieruit blijkt dat deze informatie als het meest nuttig wordt beschouwd bij de aanschaf van een zonneschermdoek.

Zonneschermdoek uit één stuk

Het meest gelezen artikel, dat met stip op 1 staat, is het artikel zonneschermdoek uit één stuk. Wij begrijpen maar al te goed waarom dit het meest gelezen artikel is. Er is namelijk enorm veel vraag naar zonneschermdoeken zonder naden. Deze confectiemethode is een jaar of 7 geleden geïntroduceerd en wint terrein. Het enige nadeel van een naadloos zonneschermdoek is dat u enkel uit een 20-tal effen kleuren kunt kiezen. Streepdessins worden vooralsnog enkel in banen van 120 centimeter aan elkaar gestikt. Wilt u alles weten over deze confectiemethode? Lees dan bovenstaand artikel, door op de titel van deze alinea te klikken.

Waarom 2 tot 3 weken levertijd voor uw zonneschermdoek?

Wij begrijpen maar al te goed dat u uw nieuwe zonneschermdoek liever gisteren dan vandaag in huis heeft, zeker met een hittegolf. Helaas is het niet mogelijk om een zonneschermdoek op maat te maken en te leveren binnen 24 uur. Het zogeheten confectioneren van een zonneschermdoek is een tijdrovend proces dat wij voor u in beeld hebben gebracht in onze confectievideo. Er kunnen in ons confectie-atelier in Nederland een paar honderd doeken per dag worden gemaakt. U kunt zich ongetwijfeld voorstellen dat er in de zomer veel meer vraag is. Zodoende is het onmogelijk om een zonneschermdoek binnen een dag op maat te produceren. Een zonneschermdoek kan niet uit voorraad worden geleverd, want er zijn geen standaard afmetingen en er zijn maar liefst 70 verschillende kleuren verkrijgbaar. Daar komt bij dat er bijvoorbeeld een tijdelijke storing kan optreden bij een machine of er kan een rol stof worden afgekeurd, enzovoorts. Hierdoor zijn wij tot een levertijd gekomen van 2 tot 3 weken, die in het hoogseizoen kan oplopen tot maximaal 4 weken. Ons advies is daarom, bestel op tijd en voorkom dat u tijdens een hittegolf 3 tot 4 weken moet wachten op uw bestelling.

Kwaliteit Tibelly zonneschermdoek en type stof

Bij de aanschaf van een nieuw zonneschermdoek vraagt u zich ongetwijfeld af hoe de kwaliteit is. Gaat dit doek weer 15 of misschien wel 20 jaar mee, net zoals uw huidige doek? Daarom vertellen wij u in dit artikel meer over het gerenommeerde merk Tibelly, het type stof evenals de kwaliteit.

Zo onderhoudt u uw Tibelly zonneschermdoek

Een van de meest gestelde vragen is; hoe kan ik mijn zonneschermdoek schoonmaken? U wilt graag zo lang mogelijk plezier beleven van uw nieuwe doek en vlekken graag zo snel mogelijk afnemen. Met name vogelpoep geeft lelijke vlekken en deze wilt u natuurlijk direct verwijderen. Al onze adviezen leest u in het genoemde artikel. Wij kunnen u alvast vertellen dat lauw water, een zachte borstel en een beetje groene zeep wonderen doen.

Goedkoopste zonneschermdoek

Natuurlijk wilt u een zonneschermdoek van goede kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben, maar de prijs speelt hierin natuurlijk ook een belangrijke rol. Het liefst koopt u het goedkoopste zonneschermdoek met de beste kwaliteit en dat snappen wij. Daarom bieden wij onze effen zonneschermdoeken aan voor de scherpe prijs van €36,95 per vierkante meter & alle kleuren in de streepcollectie voor €38,95 per vierkante meter. Met een beetje geluk profiteert u nog van een actiecode en bent u helemaal verzekerd van het goedkoopste zonneschermdoek!

Mocht u na het lezen van onze 5 meest gelezen blogartikelen nog belangrijke informatie missen, bekijk dan zeker onze overige nieuwsitems, onze veelgestelde vragen en montagevideo’s. Mochten er dan toch nog onduidelijkheden zijn, dan staan wij natuurlijk klaar om uw vragen te beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: