7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek vervangen: een duurzame keuze

Duurzaamheid is een thema dat vandaag de dag een belangrijke rol speelt binnen onze maatschappij. Wanneer het aankomt op buitenzonwering, kunt u een duurzame keuze maken door uw zonnescherm doek te vervangen in plaats van te kiezen voor de aanschaf van een geheel nieuw zonnescherm. Waarom zou u een nieuw zonnescherm aanschaffen, wanneer de huidige nog goed functioneert? Aluminium slijt niet snel, wat maakt dat een zonnescherm met gemak 30 tot 50 jaar gebruikt kan worden. De enige onderdelen die naar verloop van tijd aan vervanging toe zullen zijn, zijn het zonneschermdoek en de eventuele motor of handbedieningspaneel. Voor een zonnescherm doek van bijvoorbeeld 450 cm x 250 cm betaalt u circa €400,-. Voor een cassette van dit formaat komt u zo aan een bedrag van €2.000,-. Niet alleen op basis van het kostenplaatje is het aan te raden om de aanschaf van enkel een nieuw doek in overweging te nemen. Ook vanuit duurzaamheidsoogpunt is dit het overwegen waard.

Zonneschermdoeken van Tibelly

Maak een duurzame en milieuvriendelijke keuze en ga voor een Tibelly zonnescherm doek van goede kwaliteit dat een lange levensduur heeft. Mocht uw keuze vallen op een nieuw doek, dan willen wij dat u hier jarenlang plezier van heeft. Daarom bestelt u bij ons zonneschermdoek van het merk Tibelly. Dit Nederlandse merk is al jarenlang een van de grootste spelers binnen de zonweringbranche en biedt hoogwaardige acrylvezelstof. De coating die ervoor zorgt dat vuil en water wordt afgestoten, maakt dit doek ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk.

Zonweringdoek monteren

Wat houdt u nog tegen om te kiezen voor een nieuw doek? De montage van een nieuw zonweringdoek is eenvoudiger dan u denkt. Wij helpen u hiermee graag middels onze video’s en handleiding en mocht u er niet uitkomen, dan kunnen de monteurs uit ons netwerk u altijd van advies voorzien of helpen bij het vervangingsproces.

Bekijk nu ons gehele assortiment zonneschermdoeken en maak ook een duurzame keuze als het gaat om buitenzonwering!

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: