7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

10 jaar Zonneschermdoek.nl

Zonneschermdoek.nl bestaat deze maand 10 jaar! Al een decennium lang verkopen wij met veel plezier op maat gemaakte zonneschermdoeken in heel Nederland en België.

In 2011 is het idee geboren om zonneschermdoeken op maat via het internet aan te bieden. Webshops waren in opkomst en een zonnescherm doek op maat was nog nauwelijks online te bestellen. Destijds werden enkel complete zonneschermen aangeboden, maar waarom zou u een geheel nieuw zonnescherm aanschaffen als de mechaniek nog in orde is? Aanbieders van zonneschermen waren er al genoeg. Zo ontstond het idee om als eerste in Nederland enkel zonneschermdoeken te verkopen ter vervanging van het bestaande doek. Tot onze verbazing stonden mensen welwillend tegenover het bestellen van een op maat gemaakt product, dat niet mag worden geretourneerd en waarbij via een beeldscherm een kleur wordt gekozen. Later is het idee ontstaan om kosteloos kleurstalen aan te vragen. Er ontstonden nog weleens misverstanden over de gekozen kleur.

Zonneschermdoek vervangen met montagevideo’s

Een zonnescherm doek vervangen, hoe gaat een consument dit doen vroegen wij ons af. Is dit überhaupt mogelijk om zelf te doen? Al snel werd duidelijk dat het, met een beetje technisch inzicht, mogelijk is om zelf een zonneschermdoek te vervangen. Bij zowel handbediende als elektrische zonneschermen. Ter ondersteuning werd een montagehandleiding gemaakt en een montagevideo. Deze montagevideo staat inmiddels 7 jaar op YouTube en is al meer dan 100.000 keer bekeken. Ook de video voor doekvervanging bij een elektrisch bediend zonneschermdoek isveelvuldig bekeken op YouTube. Deze video is inmiddels ruim 200.000 keer bekeken. Inmiddels zijn de montagevideo’s verder geprofessionaliseerd en hebben wij inzicht gegeven in het productieproces om u te overtuigen van ons kwalitatief hoogwaardige product dat op Nederlandse bodem op maat wordt gemaakt.

Levertijd Zonneschermdoek.nl

Onze levertijd van 8 tot 10 werkdagen heeft helaas plaats moeten maken voor een levertijd van circa 2 tot 3 weken. Wij begrijpen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Een snellere levertijd is helaas niet realistisch gebleken. Ieder zonweringdoek wordt in Nederland op maat gemaakt en dit is een arbeidsintensief proces, u leest er meer over in ons artikel Waarom 2 tot 3 weken levertijd voor uw zonneschermdoek?

Foto’s van onze klanten

Een andere vraag die opkwam was, hoe kunnen wij andere consumenten overtuigen om ook het doek van hun zonnescherm zelf te vervangen? Zo is in 2011 het idee ontstaan om een referentiepagina te maken. Vanaf dag 1 hebben wij klanten gevraagd om een foto naar ons te sturen van het eindresultaat of van de voor- en nasituatie. Hier kwam al snel respons op, want zelf een zonweringdoek vervangen is iets om trots op te zijn én die nieuwe kleur geeft de woning of tuin vaak een hele andere uitstraling. Inmiddels zijn er ruim 40 pagina’s gevuld met meer dan 450 foto’s. Om u als klant nog meer zekerheid te bieden, zijn wij sinds 2018 gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg.

Al met al kijken wij, met gepaste trots, terug op 10 zonnige jaren waarin wij inmiddels duizenden klanten hebben mogen voorzien van een nieuw zonnescherm doek. Wij zien de toekomst positief tegemoet en hopen nog vele klanten blij te mogen maken met een nieuw zonneschermdoek!

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: