7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Levertijd zonneschermdoek Levertijd zonneschermdoek

Levertijd zonneschermdoek

De levertijd van een Tibelly zonneschermdoek op maat bedraagt 2 tot 3 weken. U wilt graag zo snel mogelijk genieten van een nieuw zonnescherm doek. Daarom doen wij ons uiterste best om dit zo snel mogelijk te confectioneren op basis van uw wensen. Om ervoor te zorgen dat wij uw bestelling zo snel mogelijk kunnen leveren, is het heel belangrijk dat u uw bestaande zonneschermdoek correct opmeet. Bekijk hiervoor onze opmeetvideo of lees zo meet u uw huidige zonweringdoek op. Zorg er daarnaast voor dat uw gegevens kloppen, zoals uw postcode, huisnummer en e-mailadres. Dit draagt bij aan het op tijd leveren van uw bestelling.

Zonnescherm doek kleuren Zonnescherm doek kleuren
Hoe wordt een zonneschermdoek gemaakt?

Tibelly zonneschermdoek

Binnen 2 tot 3 weken in huis!

Wilt u weten waarom de levertijd van een zonweringdoek 2 tot 3 weken in beslag neemt? Lees dan meer informatie over het arbeidsintensieve productieproces. Of bekijk de video hiernaast waarin wij u in 2 minuten laten zien hoe een zonneschermdoek wordt gemaakt.

Mocht de levertijd afwijken van de aangegeven levertijd, dan wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gebracht. Of de aangepaste levertijd staat weergeven bovenaan onze website en in uw bestelbevestiging. Redenen voor een aangepaste levertijd kunnen zijn, aanhoudende drukte bij ons confectie-atelier in het voorjaar of de zomer of er treedt vertraging op door het ontbreken van voldoende voorraad van een specifieke stofkleur. In dergelijke gevallen loopt de levertijd op tot 3 à 4 weken. Wij raden u te allen tijde aan om uw bestaande zonnescherm doek pas te demonteren, zodra u het nieuwe doek heeft ontvangen.

Doekkleur: T107

Het is echt prachtig geworden. Hierbij alsnog de foto en van harte bedankt voor de moeite, de goede kwaliteit en snelle levering.

Van Poelje uit Den Burg Bekijk alle klantbeoordelingen

Verzending van uw zonneschermdoek

Zonneschermdoek.nl levert door heel Nederland en België. Op de dag dat uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een e-mail en van ons transportbedrijf TransMission. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende werkdag bezorgd. Op de dag van bezorging ontvangt u een track- en trace code van ons transportbedrijf TransMission, zodat u kunt zien hoe laat uw pakket ongeveer wordt bezorgd. Bent u niet thuis? Dan probeert TransMission het pakket bij de buren te bezorgen of er wordt een niet-thuis-kaart in uw brievenbus gedaan, zodat u een nieuw aflevermoment kunt inplannen. Houd er rekening mee dat zonneschermdoeken op de kortste zijde worden geleverd. Het betreft hierdoor vaak alsnog een pakket van 2 à 3 meter lang . Heeft u een opmerking aangaande het afleveren van het pakket? Geef dit eenvoudig aan in het opmerkingenveld dat u tegen komt bij het plaatsen van uw bestelling.

  • Volg onze socials: