7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Verzending zonneschermdoek Verzending zonneschermdoek

Verzending van uw zonneschermdoek

Binnen 2 tot 3 weken!

Heeft u een zonweringdoek besteld via Zonneschermdoek.nl? Dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling binnen onze levertijd van 2 tot 3 weken te versturen. Het verzenden van uw zonweringdoek, werkt als volgt. Het zonweringdoek wordt op een koker gerold, waarna het doek ter bescherming in een laag dik plastic wordt verpakt en vervolgens wordt verzonden in een stevige, kartonnen doos. Dit alles om uw bestelling onbeschadigd bij u thuis te bezorgen. Vanwege efficiencyredenen gebeurt het oprollen van de rol doek op de uitvalkant (de kortste kant). Als u bijvoorbeeld een doek van 535 centimeter breed en 250 centimeter uitval bestelt, dan ontvangt u een rol doek van 250 centimeter lang in een kartonnen doos van circa 290 centimeter. Het doek rollen wij dus op, op de kortste zijde. Hierdoor ontvangt u geen pakket thuis van 5 of 6 meter lang.

Uw zonneschermdoek wordt kosteloos bij u bezorgd wanneer uw bestelbedrag €250,- of meer bedraagt. Anders bedragen de verzendkosten €19,95. Deze hogere verzendkosten zijn toe te wijden aan het lengtetransport. Zoals aangegeven wordt het zonneschermdoek op de kortste zijde opgerold. Dan bedraagt de minimale lengte van het pakket alsnog vaak 200 centimeter. Zodoende is er geen sprake van pakketpost, maar lengtetransport. Van transportbedrijf TransMission ontvangt u op de dag van aflevering een track en trace code, zodat u bij benadering kunt zien hoe laat uw pakket wordt bezorgd. Mag uw pakket voor de deur worden gelegd of bij de buren worden bezorgd? Laat het ons gerust weten via het opmerkingenveld dat u tegenkomt bij het plaatsen van uw bestelling.

Levering in België

Bent u woonachtig in België? Dan kunt u ook bij ons bestellen. U kunt uw bestelling plaatsen via www.zonneschermdoek.nl of www.zonneschermdoek.be. De levertijd bedraagt eveneens 2 tot 3 weken. Houdt er wel rekening mee dat zodra wij uw bestelling hebben overhandigd aan transportbedrijf TransMission, de bezorging 1 tot 3 werkdagen in beslag kan nemen.

Zonnescherm doek Breda Zonnescherm doek Breda
Doekkleur: T367

Het zonneschermdoek vervangen was makkelijk dankzij de handige montagevideo's.

Van Liefland uit Breda Bekijk alle klantbeoordelingen
  • Volg onze socials: