7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek vernieuwen

Is uw zonneschermdoek aan vernieuwing toe? Zonneschermdoek.nl is gespecialiseerd in het op maat maken van zonweringdoeken. Een groot voordeel van uw zonneschermdoek vernieuwen, is dat dit veel voordeliger is dan een nieuw zonnescherm aanschaffen. Een nieuw zonneschermdoek kost lang niet zo veel als een nieuwe cassette en met enkel een nieuw doek ziet uw zonnescherm er weer als nieuw uit! Vraagt u zich af hoe lang het doek van een zonnescherm mee gaat, ga dan uit van 15 tot 20 jaar bij normaal gebruik. Hieronder verstaan wij, dat u het zonneschermdoek niet laat uithangen wanneer het heel hard regent. Is het doek toch heel nat geworden, rol het dan uit wanneer het zonnig is en laat het opdrogen.

Zonneschermdoek vernieuwen Zonneschermdoek vernieuwen

Zonneschermdoek vernieuwen

Bestel eenvoudig online!

Bent u van plan uw verouderde zonneschermdoek te vernieuwen en bent u benieuwd naar de zonneschermdoek prijzen? Doorloop dan ons eenvoudige stappenplan. De website maakt voor u automatisch een scherp prijsoverzicht op basis van de door u gekozen doekkleur en de afmetingen van uw bestaande zonneschermdoek. Voor al onze effen, op maat gemaakte zonneschermdoeken geldt een prijs van €36,95 per vierkante meter. Voor gestreept zonnescherm doek bedraagt de prijs €38,95 per m2. Het zonneschermdoek wordt geheel op maat gemaakt en afgewerkt. Wat een zonweringsdoek dus precies kost, hangt af van de gekozen kleur en de afmetingen.

Zelf uw zonneschermdoek vernieuwen of laten monteren

Zowel het opmeten als monteren van het zonneschermdoek kunt u gemakkelijk zelf. Om uw zonneschermdoek te vernieuwen bieden onze montagevideo’s en de montage-instructie hulp bij met monteren. Op onze pagina met referenties ziet u foto’s van klanten die zelf het zonneschermdoek hebben vernieuwd en trots zijn op het resultaat. Bij vragen over het vernieuwen van uw zonneschermdoek, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij hebben misschien niet op iedere vraag antwoord, maar via Google zijn er bijvoorbeeld veel handleidingen te vinden van diverse zonneschermen en bijbehorende motoren, die de afgelopen decennia zijn verkocht. Op basis van foto’s van uw situatie kunnen wij vaak al zien of het zonneschermdoek vanaf een van de zijkanten kan worden vervangen (in de meeste gevallen). Of de luifel moet van de muur af om het doek te vervangen (in nog geen 10% van de gevallen).

Komt u er qua montage echt niet uit of denkt u bij voorbaat al dat u het zonneschermdoek vernieuwen wilt uitbesteden? Vraag dan naar de mogelijkheden. Voor het grootste gedeelte van Nederland hebben wij ervaren zonweringmonteurs in ons netwerk die het doek ter plekke voor u kunnen vernieuwen. E-mail ons diverse foto’s van het bestaande zonnescherm, als deze helemaal uitstaat en vermeldt uw woonplaats. Dan zetten wij dit verzoek door naar de monteurs uit ons netwerk, van hen ontvangt u vervolgens een schatting van de montagekosten.

Zonnescherm doek Sint Oedenrode Zonnescherm doek Sint Oedenrode
Doekkleur: T515

Wij zijn zeer tevreden over het zonneschermdoek! Het was even klussen maar het resultaat mag er zijn!

Hoppenbrouwers uit Sint Oedenrode Bekijk alle klantbeoordelingen

Ruime keuze voor zonneschermdoek vernieuwen

Bij Zonneschermdoek.nl kunt u kiezen uit tientallen kleuren om uw zonneschermdoek te vernieuwen. In ons assortiment zijn er maar liefst 12 verschillende kleurtinten te vinden, waaronder blauw, grijs, groen en beige. Heeft u uw zonneschermdoek eenmaal vernieuwd, dan kunt u weer jaren vooruit. Het vernieuwen van uw zonneschermdoek zorgt voor een nieuw uiterlijk van uw bestaande zonnescherm. Bij het vernieuwen van het doek van uw zonnescherm komen er wellicht veel vragen in u op. Bekijk onze pagina met vragen die veel worden gesteld. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen over een zonnescherm doek kopen, neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan zowel doordeweeks als in het weekend naar 085-1304012 of stuur een e-mail naar info@zonneschermdoek.nl.

  • Volg onze socials: