7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Kwaliteit zonneschermdoek Kwaliteit zonneschermdoek
Hoe wordt een zonneschermdoek gemaakt?

Zonneschermdoek van Tibelly: beste kwaliteit!

Onbetwist de beste!

De collectie zonneschermdoeken die wij aanbieden is van het gerenommeerde merk Tibelly. Ultieme kwaliteit wordt gegarandeerd, doordat ieder zonweringdoek aan strenge, technische eisen moet voldoen. Zo wordt er onder andere gekeken naar het gewicht van de stof. Het gewicht van een Tibelly zonneschermdoek bedraagt 290 gram per vierkante meter. Daarnaast wordt er gekeken naar stijfheid, stevigheid en duurzaamheid van het zonweringdoek. Ook aan waterafstotendheid is gedacht. Door middel van een coating die water en vuil afstoot, hecht dit zich niet aan het zonneschermdoek.

Acrylvezeldoek van Tibelly

Voor alle Tibelly zonneschermdoeken wordt gebruik gemaakt van acrylvezels. Dit type vezel is zeer geschikt voor duurzaam buitengebruik. De kleur wordt geïmpregneerd in het hart van de vezel, wat als gevolg heeft dat de kleurechtheid op lange termijn behouden blijft. Daarnaast biedt acrylvezeldoek uitstekende bescherming tegen uv-straling, warmte en licht. Welke kleur u ook kiest, 90% van de uv-straling wordt minstens tegengehouden. Daarnaast houdt een Tibelly zonweringdoek niet alleen 72% van de zichtbare straling tegen, het weert ook 70% van de zonnewarmte.

Kwaliteit zonneschermdoek Kwaliteit zonneschermdoek
Acrylvezeldoek van Tibelly

Hoe wordt zonneschermdoek gemaakt?

Van de beste acrylvezelstof!

Wanneer u heeft besloten om het doek van uw zonnescherm te vervangen, dan wilt u graag een zonneschermdoek kopen van goede kwaliteit dat jarenlang meegaat. Hopelijk heeft u van uw bestaande doek 10, 15, 20 jaar (of zelfs langer) kunnen genieten. U bent waarschijnlijk op zoek naar het goedkoopste zonneschermdoek zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Alle zonneschermdoeken die u vindt op Zonneschermdoek.nl zijn van dezelfde, hoogstaande kwaliteit en zijn van het merk Tibelly. Er bevindt zich dus geen verschil in kwaliteit binnen onze collectie.

Een zonneschermdoek van goede kwaliteit moet volgens ons aan de volgende eigenschappen voldoen:

  • Lange levensduur
    Wanneer u een nieuw doek voor uw zonnescherm aanschaft, wilt u dat deze lange tijd meegaat. Van uw huidige zonweringdoek heeft u als het goed is ook minstens 10 jaar plezier gehad. Onze zonneschermdoeken voldoen aan zeer strikte, technische eisen waardoor een lange levensduur kan worden gewaarborgd. Ieder doek dat wij confectioneren, is gemaakt van de acrylvezel, waarbij de kleur in de kern van de vezel zit. Dit draagt bij aan het behouden van de kleur op lange termijn. U wilt tenslotte niet dat uw zonnescherm doek na verloop van tijd verkleurt. Bovendien ontvangt u op ieder zonweringdoek vijf jaar fabrieksgarantie. Wees niet bang dat de naden van een nieuw doek op korte termijn loslaten, vandaag de dag wordt er gebruikgemaakt van garen die bestand zijn tegen felle zon. Liever een zonnescherm doek zonder naden? Kies dan voor naadloos zonneschermdoek.
  • UV-bescherming
    Meestal wordt een zonneschermdoek niet alleen gebruikt om de zon uit de woning te weren, maar ook om hier tijd onder door te brengen. Wanneer het warm is en de zon schijnt fel, is het aangenaam als u in de schaduw onder uw zonnescherm doek kunt zitten. Het is dan wel zo fijn als het zonneschermdoek u dan ook beschermt tegen schadelijke Uv-straling. Het langdurig blootstellen aan de zon kan namelijk de nodige schade aan uw huid veroorzaken. Al onze zonweringdoeken bieden daarom bescherming tegen minstens 90% van de Uv-straling. Daarnaast wordt ook nog eens 70% van de warmte van de zon tegengehouden.
  • Beschermende coating
    Een zonneschermdoek van goede kwaliteit biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar biedt ook bescherming tegen vuil en neerslag. Al onze zonweringsdoeken krijgen daarom een speciale nabehandeling. Dit zorgt er eveneens voor dat het zonneschermdoek schoonmaken eenvoudig is. Houd er echter wel rekening mee dat een Tibelly zonneschermdoek niet geschikt is om veelvuldig te gebruiken met regen. Een bui zo nu en dan kan geen kwaad, het naderhand goed laten drogen van het doek is daarbij aan te raden!

Nog niet overtuigd? Lees dan nog 5 redenen om voor een zonneschermdoek van Tibelly te kiezen.

  • Volg onze socials: