7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

5 redenen om voor een zonneschermdoek van Tibelly te kiezen

Bij aanschaf van een nieuw zonneschermdoek, vraagt u zich wellicht af waar u op moet letten en waarom u zou kiezen voor een zonneschermdoek van Tibelly. Van uw huidige zonneschermdoek heeft u misschien wel 15, 20 of 25 jaar plezier gehad. Van een nieuw doek wilt u graag weer net zo lang (of misschien wel langer) genieten, dit is een van de redenen waarom Zonneschermdoek.nl de collectie van het merk Tibelly aanbiedt. Andere redenen zijn als volgt:

 1. Kiest u voor een zonneschermdoek van Tibelly, dan kiest u voor kwaliteit
  Uw nieuwe, op maat geconfectioneerde zonneschermdoek vervaardigen wij met veel zorgvuldigheid. Kwaliteit garanderen wij vanwege:
  – de strenge technische eisen die worden gesteld aan het confectieproces;
  – de maximale trekkracht en rekbaarheid;
  – de acrylvezelstof in combinatie met waterafstotendheid;
  – de kleurechtheid.
 2. U bent optimaal beschermd tegen UV-straling
  Over de invloed van de zon wordt steeds meer bekend. Te veel UV-straling kan de huid beschadigen. Een zonneschermdoek van Tibelly biedt bescherming tegen maar liefst 90% van het UV-licht. Voor zonschade hoeft u niet bang te zijn, wanneer u onder uw zonnescherm zit.
 3. Naadloze confectie behoort tot de mogelijkheden
  Bent u uitgekeken op uw zonneschermdoek waarbij een stiknaad te zien is? Dan kunt u nu kiezen voor een zonneschermdoek uit één stuk (zonder naden). U heeft hierbij keuze uit circa 20 effen kleuren zonneschermdoek. Toch de keuze op een streepdoek laten vallen? De stiknaden zijn vandaag de dag van betere kwaliteit dan vroeger, door de UV-werende functie van de garens waarmee de banen doek van 120 centimeter aan elkaar worden gestikt.
 4. U ontvangt 5 jaar fabrieksgarantie
  Op uw aankoop bij Zonneschermdoek.nl ontvangt u vijf jaar fabrieksgarantie. Mocht er sprake zijn van een imperfectie, zoals een weeffout, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen, zodat wij samen met het atelier de situatie kunnen beoordelen.
 5. Het onderhoud is eenvoudig
  Een zonneschermdoek van Tibelly is eenvoudig in het onderhoud, dankzij de beschermlaag die vuil en water grotendeels tegenhoudt. Vlekken kunnen niet tegen worden gegaan. Wel kunt u het doek afnemen middels een klein beetje groene zeep en lauwwarm water. Daarna is het advies het doek goed te laten opdrogen.

Twijfelt u over de aanschaf van een Tibelly zonneschermdoek bij Zonneschermdoek.nl? Lees dan meer over onze 7 zekerheden of over 10 jaar Zonneschermdoek.nl.

Gerelateerde artikelen

 • Volg onze socials: