7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek.nl in samenwerking met Tibelly in actie voor KWF

Het beschermen van uw huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon is van groot belang. De vorm van kanker die zich het meest voordoet, is huidkanker. De voornaamste oorzaak van deze vorm van kanker zijn de schadelijke UV-stralen van de zon. Om bewustwording te creëren, worden voorlichtingscampagnes gehouden door KWF Kankerbestrijding op het gebied van huidkankerpreventie.

€0,05 per verkochte meter zonweringdoek voor KWF

Via onze website verkopen wij op maat gemaakt zonneschermdoek van het toonaangevende merk Tibelly. Tibelly steunt KWF Kankerbestrijding door per verkochte meter zonweringdoek, €0,05 te doneren. Door middel van de aanschaf van een Tibelly zonneschermdoek via onze website, draagt u hier automatisch aan bij.

Wij adviseren u verstandig te zonnen en tijdig de schaduw op te zoeken. Met een zonweringdoek van Tibelly bent u grotendeels beschermd tegen de zon. Een zonweringdoek houdt maar liefst 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling) tegen, afgezien van de kleur van het zonweringdoek.

Een bedrag van €14.127 is in 2015 aan het KWF gedoneerd, dankzij uw keuze voor bescherming, besparing en decoratie middels een zonneschermdoek van Tibelly. Met behulp van deze donatie wordt onderzoek gedaan naar hoe DNA-schade(herstel) bijdraagt aan huidkanker.

Lees snel nog vijf andere redenen om te kiezen voor een zonneschermdoek van Tibelly.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: