7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek
op maat bestellen

100% maatwerk
  • Vanaf €36,95 per vierkante meter
  • Geschikt om direct te monteren
  • Inclusief water- en vuilafstotende coating
Bestel nu
Zonneschermdoek op maat

Heeft u een zonneschermdoek op maat nodig? Bij Zonneschermdoek.nl hebben we een ruime collectie verschillende kleuren zonneschermdoeken van Tibelly. Wij zijn gespecialiseerd in de confectie van zonneschermdoeken op maat. Op basis van de afmetingen van uw huidige doek, maken wij voor u een nieuw doek voor uw zonnescherm in een kleur naar keuze. Dit gebeurt op de centimeter nauwkeurig, zodat het doek precies in uw cassette past. Bekijk onze opmeetvideo waarin wij u laten zien hoe u de maten van het doek van uw zonnescherm kunt opnemen. Heeft u bijzondere wensen met betrekking tot de afwerking van uw doek? Dit is geen probleem. Wij kunnen het zonneschermdoek voor u op maat maken, zoals u dit wenst.* Komt u er niet uit? Vraag ons dan gerust om hulp. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw zonneschermdoek op maat.
*Driehoekige zonweringdoeken behoren echter niet tot de mogelijkheden.

Bestel zonneschermdoek op maat

Uw zonneschermdoek vernieuwen is dé oplossing, wanneer uw huidige doek vuil is, de naden zijn losgelaten of omdat u toe bent aan een nieuwe doekkleur. Waarom zou u een geheel nieuw zonnescherm aanschaffen als u ook enkel het doek van uw zonnescherm kunt vernieuwen? De cassette van een zonnescherm kan tientallen jaren mee, daar het gemaakt is van aluminium en dit niet aan slijtage onderhevig is. Via onze webshop kunt u via het stappenplan eenvoudig een zonneschermdoek op maat bestellen. Nadat u een Tibelly doekkleur heeft gekozen en de afmetingen heeft ingevuld van uw bestaande zonweringdoek, wordt voor u een prijs berekend.

Het zonneschermdoek wordt speciaal voor u op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd. Ook voor het monteren van het zonneschermdoek vindt u diverse video’s, afhankelijk van de bediening van uw zonnescherm (elektrisch of handbediend). Wilt u precies weten hoe zonneschermdoeken op maat voor u worden gemaakt in ons Nederlandse confectie-atelier? Dat laten wij u in 3 minuten zien in onze confectievideo.

 

zonnescherm doek almere zonnescherm doek almere
Doekkleur: T352

Wij zijn zeer tevreden over het doek en de bijgeleverde informatie over het vervangen van het doek.

Korf uit Almere Bekijk alle klantbeoordelingen

Vuil- en waterafstotend zonneschermdoek op maat

Voor zonweringdoek van Tibelly bent u bij ons aan het juiste adres. Kenmerkend voor ieder Tibelly zonneschermdoek is de water- en vuilafstotende laag. Bovendien wordt langdurige kleurechtheid gegarandeerd, omdat de kleur zich in de kern van de vezel bevindt. Het zonweringdoek dat wij voor u op maat maken, is vervaardigd van acrylvezels. Eigenschappen van een Tibelly zonneschermdoek zijn onder andere, het weren van 70% van de warmte van de zon en het tegenhouden van 72% van de waarneembare straling. Wilt u uw zonweringdoek vervangen voor een nieuw, op maat gemaakt exemplaar? Dan kunt u nog meer informatie lezen over kwaliteit en de stofsoort van een Tibelly zonweringdoek. Iedere gewenste sfeer kan worden gecreëerd met een zonneschermdoek van Tibelly, doordat u keuze heeft uit 70 dessins.

70 kleuren zonnescherm doek op maat

Bedenk voor u een kleur gaat kiezen voor uw zonnescherm doek op maat voor welke uitstraling u wilt gaan. Er is voor elke smaak wel een geschikte kleur zonneschermdoek te vinden. Zoek uw zonnescherm doek op maat door te filteren op basis van kleur. U heeft keuze uit ruim 70 verschillende kleuren in tinten als beige, grijs, blauw en groen. In elke kleurtint kunt u kiezen uit een effen kleur of een streepdessin. In onze blogs geven wij ook geregeld updates over ons assortiment zonneschermdoeken. Zo zijn er in het begin van 2017 ruim 25 nieuwe doekkleuren toegevoegd aan ons assortiment, lees meer over de collectie update van Tibelly. Verder vertellen wij u meer over de samenwerking van Tibelly met de KWF Kankerbestrijding, waarbij Tibelly €0,05 per verkochte meter zonweringdoek doneert.

Zonnescherm doek op maat prijs Zonnescherm doek op maat prijs

Zonweringdoek op maat prijzen

Slechts €36,95 per vierkante meter!

U bestelt al een zonweringdoek op maat vanaf slechts €36,95 per vierkante meter. U kunt ook alle zonneschermdoek prijzen bekijken. De prijs houden wij graag zo laag mogelijk voor u, daarom meet en monteert u het doek zelf. Het opmeten en monteren van uw zonneschermdoek is makkelijker dan u denkt. Bekijk voor het opmeten eerst onze video, hierin is duidelijk te zien hoe u de juist maten moet opmeten. In ieder geval raden wij u altijd aan om meerdere keren te meten, zodat u zich niet vergist. Het zonweringdoek op maat kan niet worden geretourneerd, aangezien wij het speciaal voor u maken op basis van de doorgegeven kleur, breedte en hoogte.

  • Volg onze socials: