7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Bekijk onze 27 nieuwe Tibelly zonneschermdoekkleuren

De collectie hoogwaardige zonneschermdoeken van Tibelly is uitgebreid met maar liefst 27 nieuwe kleuren! De 27 nieuwe doekkleuren die zijn toegevoegd aan de collectie kunnen het beste worden omschreven als: trendy, warm en stijlvol. De nieuwe collectie is een aanvulling op het reeds bestaande kleurenpallet dat bestaat uit ruim 50 kleuren. Daarnaast zijn er een aantal kleuren uit de huidige collectie die niet langer verkocht worden in 2017. Bekijk nu ons huidige aanbod zonneschermdoeken bekijken.

Er zijn maar liefst 9 nieuwe effen doekkleuren aan de collectie toegevoegd (T131 t/m T136, T138 en T139), waarvan er drie zonder naden geconfectioneerd kunnen worden.

Vier nieuwe streepdessins

Er zijn vier nieuwe selecties streepkleuren toegevoegd aan het assortiment van Tibelly, genaamd:

  • Fantasie Salland: kleurnummers T263 t/m T267
  • Fantasie Veluwe: kleurnummers T273 t/m T277
  • Fantasie Meierij: kleurnummers T253 t/m T256, de breedte per streep bedraagt 20 centimeter
  • Fantasie Kempen: kleurnummers T251 en T252, de breedte per streep bedraagt 30 centimeter

Tot op heden was er nog geen rood met crème gestreept dessin met een streepbreedte van 15 centimeter verkrijgbaar, vanaf heden is deze kleur toegevoegd aan de collectie met nummer T156.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal nieuwe kleuren Tibelly zonweringdoek:

T131 Tibelly  T138 Tibelly  T139 Tibelly

Met deze nieuwe kleuren speelt Tibelly in op de laatste trends. Het nieuwe doek van uw zonnescherm geeft u een persoonlijke uitstraling met een van de dessins uit de collectie van Tibelly. De prijs effen, naadloos zonneschermdoeken op maat bedraagt €36,95 per vierkante meter en voor effen en gestreept zonnescherm doek in banen eveneens €38,95.

Zoals u gewend bent van Tibelly, zijn ook deze zonneschermdoeken geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Doordat de kleur in de kern van de vezel zit, krijgt het zonweringdoek een uitzonderlijke, langdurige kleurechtheid. Ook de nieuwste kleuren zonneschermdoek houden minstens 90% van de UV-straling, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Via onze website proberen wij u zo goed mogelijk van advies te voorzien en u te begeleiden bij uw kleurkeuze. Bekijk bijvoorbeeld eens de foto van iedere kleurstaal welke in daglicht is gemaakt. Bent u op zoek naar inspiratie? Dan kunt u om te beginnen eens kijken op onze pagina met ruim 400 referenties.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: