7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Gestreept zonneschermdoek – Tibelly Fantasie Meierij

Binnen de collectie van Tibelly zijn diverse streepdessins verkrijgbaar, waaronder de Fantasie Meierij. In de Meierij collectie komen vier kleurcombinaties voor, die allen een streepbreedte hebben van 20 centimeter. De kleur crème vormt de basis bij deze zonneschermdoeken, afgewisseld met kleuren als blauw, antraciet, groen en beige. De kleurnummers zijn als volgt:

  • T253: blauw met crème
  • T254: antracietgrijs met crème
  • T255: groen met crème
  • T256: beige met crème

Bij het Meierij dessin wordt door middel van een streepbreedte van 20 centimeter een rustige, moderne uitstraling gecreëerd. Onderstaand vindt u een foto die wij van een van onze klanten hebben ontvangen met kleur T254.

Zonneschermdoek Borger

Is het Fantasie Meierij dessin niet wat u zoekt? Bekijk dan eens het Fantasie Kempen, Veluwe of Salland dessin.

Zonneschermdoeken met verschillende streepbreedtes

Vandaag de dag zijn er zonneschermdoeken met verschillende streepbreedtes verkrijgbaar. Voorheen was de standaard breedte per streep 10 centimeter. Een zonnescherm doek van 600 centimeter telde dus 60 strepen. Er was behoefte aan bredere strepen en zodoende zijn er de afgelopen jaren nieuwe dessins ontwikkeld met variërende streepbreedtes. De traditionele, smalle strepen van 10 centimeter zijn uiteraard nog steeds verkrijgbaar binnen de collectie van Tibelly. Voorbeelden hiervan zijn de T501, T503 en T507. Inmiddels zijn veel van deze kleuren ook verkrijgbaar met een streepbreedte van 15 centimeter, bijvoorbeeld de T352 en T356.

Confectie Fantasie Meierij

Iedere zonweringdoek met het Fantasie Meierij dessin wordt geconfectioneerd op dezelfde wijze. Er worden stroken doek met een breedte van 120 centimeter aan elkaar genaaid middels sterk UV-werende garens. Bestelt u een zonweringdoek met een breedte van 580 centimeter, dan betreffen dit vier stroken doek van 120 centimeter en aan weerszijden bevindt zich dan nog een strook van 50 centimeter. Voor het aan elkaar naaien van de stroken zonweringsdoek wordt gebruikgemaakt van UV-werend stiksel, wat ervoor zorgt dat de naden van het zonneschermdoek niet loslaten na vele zonuren. De kleur van het stiksel wordt afgestemd op de kleur van de streep van het zonnescherm doek.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: