7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zelf uw zonneschermdoek vervangen of monteur inhuren?

Wanneer u via onze website een op maat geconfectioneerd zonweringdoek bestelt, kunt u deze vervolgens eenvoudig zelf monteren. Wij raden u aan om in eerste instantie zelf te proberen om uw nieuwe zonweringdoek te monteren met behulp van onze montagevideo- en instructie. Wanneer het niet lukt om uw zonneschermdoek te vervangen, brengen wij u graag in contact met een ervaren zonweringmonteur bij u in de regio. Wij beschikken niet over monteurs die uw zonneschermdoek komen vervangen.

Monteer uw zonweringdoek met behulp van onze montage montagevideo- en instructie

Het zonweringdoek kunt u monteren met behulp van onze montage-instructie en aan de hand van onze montagevideo’s. Er is een montagevideo voor zowel een handbediend als een elektrisch zonnescherm op onze website. Het vervangen van uw zonneschermdoek is het makkelijkst uit te voeren met twee personen (of meer), bijvoorbeeld een handige buurman, kennis of familielid. Wij raden u aan het zonnescherm goed te reinigen alvorens u begint met het vervangen van het doek van uw zonnescherm. Het schoonmaken van de bovenzijde van de armen en de doekgleuf in de voorlijst zijn daarbij extra belangrijk. Op onze referentiepagina vindt u ruim 250 ervaringen van onze klanten die het doek van hun zonnescherm zelf hebben vervangen.

Monteur inhuren voor het vervangen van uw zonweringdoeken

Weet u op voorhand al dat u het zonneschermdoek niet zelf kunt monteren? Vraag ons gerust naar de contactgegevens van een ervaren zonweringmonteur bij u in de buurt. De montageprijs kan worden vastgesteld op basis van een aantal door u gemaakte foto’s van uw zonnescherm of op basis van een afspraak, waarbij een monteur de situatie ter plekke bekijkt. U dient al snel rekening te houden met een montageprijs van circa €250,-. De prijs is onder andere afhankelijk van de bereikbaarheid van het zonnescherm, het type zonnescherm en de staat van het zonnescherm. U kunt met ons in contact komen door ons te bellen, te e-mailen of door onze live chat te raadplegen, bekijk al onze contactgegevens. Wij helpen u graag bij uw zonweringdoek vervangen!

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: