7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Zonnescherm doek vervangen Zonnescherm doek vervangen

Zonneschermdoek (laten) vervangen

Op Zonneschermdoek.nl bestelt u een op maat gemaakt zonweringdoek dat u vervolgens eenvoudig zelf kunt vervangen. Onze zonneschermdoeken kunnen worden gebruikt bij zowel knikarm- als uitval zonneschermen. Het maakt geen verschil of uw zonnescherm elektrisch of handbediend is. Onze montagevideo’s helpen u bij het opmeten en vervangen van uw zonneschermdoek. Op onze montagepagina vindt u al onze montagevideo’s, waarin wij u onder andere laten zien hoe u het zonneschermdoek van een handbediend en een elektrisch zonnescherm vervangt. Bij uw bestelling ontvangt u van ons een montage-instructie, waarbij stap voor stap wordt aangegeven hoe u het zonneschermdoek kunt vervangen. Uw zonnescherm doek laten vervangen door een deskundige zonweringmonteur? Lees dan onderstaande alinea’s.

Zonneschermdoek laten vervangen door monteur

Wilt u een nieuw zonnescherm doek kopen, maar ziet u op tegen het montageproces, dan kunt u uw zonneschermdoek laten vervangen door een monteur uit ons netwerk. Laat het ons weten, dan kijken wij of wij u in contact kunnen brengen met een professionele zonweringmonteur bij u in de buurt. Zonneschermdoek.nl beschikt namelijk niet over monteurs.

De prijs voor het laten vervangen van uw zonneschermdoek kan worden bepaald op basis van een aantal foto’s van uw zonnescherm (met name van beide zijkanten aan de muurzijde en een foto van het gehele scherm van veraf). U dient bijvoorbeeld rekening te houden met een montageprijs van circa €250,- voor doekvervanging van een elektrisch- of handbediend knikarmscherm op de begane grond. Het zonneschermdoek van een uitvalscherm laten vervangen zal waarschijnlijk iets goedkoper zijn. De montageprijs per type scherm is onder andere afhankelijk van de bereikbaarheid en staat van het zonnescherm. De monteurs komen altijd met z’n tweeën naar de afspraak.

Zonneschermdoek-Hoogenveen Zonneschermdoek-Hoogenveen
Doekkleur: T367

Het geleverde zonneschermdoek ziet er mooi uit en past precies. Het monteren was eenvoudig!

Martens uit Hoogenveen Bekijk alle klantbeoordelingen

Uw zonneschermdoek laten vervangen: hoe gaat dit in z’n werk?

De monteurs uit ons netwerk komen naar uw huis op het afgesproken tijdstip. Nadat zij alle gereedschappen, ladders en overige spullen hebben uitgeladen en uitgepakt, zullen zij als eerst het bestaande doek opmeten en kijken of de maat van het nieuwe doek hiermee overeen komt. Kloppen alle maten, dan gaan zij aan de slag. Eigenlijk volgen zij precies alle stappen welke gevolgd worden in onze montagevideo’s. Bij een elektrisch bediend zonnescherm verzorgen zij ook de afstelling van de motor, zowel voor- als nadat het nieuwe doek erin zit. Als zij klaar zijn, ruimen zij alles netjes op en rekent u met hen af.

Uw zonnescherm doek laten vervangen: tips voorbereiding vooraf

Indien u overeenstemming heeft bereikt over de montageprijs, kunt u de zonweringmonteurs uit ons netwerk verwachten op het afgesproken tijdstip. Wat is de ideale voorbereiding als u het doek van uw zonnescherm laat vervangen? Het is voor de monteurs prettig als u alvast de cassette luifel goed schoonmaakt alvorens zij komen, zodat het nieuwe doek niet direct vuil wordt. Zeker op de scharnier armen zit vaak een hoop stof of vuil wat niet gelijk met het blote oog waarneembaar is. Het zou zonde zijn als het nieuwe doek direct een paar donkere (vuil)vegen heeft.

Wilt u het doek van uw zonnescherm laten vervangen? Een tweede tip is om alvast een aantal foto’s van de bestaande luifel te maken, vanuit verschillende kanten en hoeken. Maak bijvoorbeeld een tweetal foto’s van beide zijkanten aan de muurzijde van het scherm en wellicht nog een foto van een aantal meter afstand, zodat het hele scherm erop staat. Neem met ons contact op, dan kunnen wij kijken of wij u in contact kunnen brengen met zonweringmonteurs bij u in de buurt.

  • Volg onze socials: