7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Goedkoopste zonneschermdoek

Bent u op zoek naar het goedkoopste zonneschermdoek, maar wel van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuw zonneschermdoek een kostbare uitgave betreft. Echter betreft het een speciaal voor u op maat gemaakt product, op basis van uw wensen. Het is niet zomaar een stuk textiel, lees meer over de eigenschappen van onze zonneschermdoeken.

Screendoeken en zonneschermdoeken bestellen

Bij bestellingen boven de €250,- komen de verzendkosten van €19,95 te vervallen. Een andere manier om geld te besparen is door naast uw zonneschermdoeken ook direct uw bestaande screendoeken te vervangen en deze te bestellen via www.screendoek.com. U ontvangt standaard 10% op de gehele bestelling (zonneschermdoek in combinatie met screendoek) als u voornemens bent op beide websites producten te bestellen. Informeer 7 dagen per week naar deze actie via info@zonneschermdoek.nl of door te bellen naar 085-1304012.

Kortingscode Zonneschermdoek.nl

Als laatste willen wij u belonen voor het lezen van dit artikel en kennen wij u €10,- toe met de kortingscode korting. Deze kortingscode kunt u inwisselen in de winkelwagenomgeving. Hier komt u vanzelf een invulveld tegen, genaamd ‘waardebon code’. Vul hier het bovengenoemde dikgedrukte woord in en druk vervolgens op de knop ‘toepassen’. Binnen enkele seconden wordt de korting verwerkt in uw totaalprijs en bestelt u het goedkoopste zonneschermdoek.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: