7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Tibelly zonweringdoek: Fantasie Kempen dessins

Wanneer u uw zonnescherm doek wilt vervangen en u bent op zoek naar een modern streepdessin, dan spreekt de Fantasie Kempen lijn binnen de collectie van ons merk Tibelly u wellicht aan. Bij dit dessin is de breedte per streep maar liefst 30 centimeter. Er is keuze uit vier verschillende kleursamenstellingen, die u hieronder kunt bekijken.

Tibelly T212 Tibelly T214

Tibelly T251 Tibelly T252

Bent u benieuwd hoe deze doekkleuren er in werkelijkheid uitzien? Vraag dan kleurstalen aan of bekijk onze pagina met referenties.

Alle zonneschermdoeken met het Fantasie Kempen dessin beschikken over de volgende kenmerken:

  • De prijs per vierkante meter bedraagt €36,95 (incl. BTW). De prijs voor een volant bedraagt €21,95 per strekkende meter.
  • Het betreft acrylvezelstof die van een coating is voorzien, welke bescherming biedt tegen water en vuil.
  • Er worden stroken stof met een breedte van +/- 120 centimeter aan elkaar genaaid. Bestelt u bijvoorbeeld een breedtemaat van 360 centimeter, dan betreffen het een drietal banen stof. Bestelt u een zonneschermdoek met een totale breedte van 420cm, dan betreffen het drie banen van 120cm en twee banen van 30cm breed. De twee banen van 30cm breed zijn de twee buitenste banen.
  • De garens om de stroken zonweringsdoek aan elkaar te stikken, worden aangepast aan de kleur van de streep.
  • De levertijd van een Tibelly zonneschermdoek betreft 2 tot 3 weken.

Wij bieden u veel keuze wanneer u een zonweringdoek met een streepmotief zoekt. Zo heeft u ook de keuze uit de volgende streepmotieven:

Bekijk nu onze gehele collectie streepdoeken.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: