7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek uit één stuk

Zijn de naden losgelaten van uw bestaande zonneschermdoek? Dan is het waarschijnlijk al minimaal tien jaar geleden dat u uw zonnescherm heeft gekocht of het doek hiervan heeft vervangen. Geeft u nu de voorkeur aan een zonneschermdoek uit één stuk, dus zonder naden, dan heeft u keuze uit twintig kleuren zonweringdoek.

Goedkoopste zonneschermdoek

Als u op zoek bent naar ons goedkoopste zonneschermdoek, dan bent u bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres. Een zonneschermdoek uit één stuk is het eenvoudigst op maat te maken, omdat er geen stroken stof aan elkaar genaaid hoeven te worden. U hoeft nergens aan te geven dat u uw doek(en) naadloos geconfectioneerd wenst te hebben. Wanneer u een naadloze kleur selecteert, gebeurt dit automatisch.

Zonneschermdoek kleuren uit één stuk

Wilt u weten welke twintig kleuren er zonder naden geconfectioneerd worden? Wij hebben deze allemaal op een rij gezet in het blog naadloos zonneschermdoek: keuze uit 20 kleuren. Deze zonneschermdoeken worden alleen zonder naden gemaakt, wanneer de hoogtemaat maximaal 320 centimeter bedraagt. Voor de breedtemaat geldt een restrictie van plus minus zes meter. Heeft u een zonneschermdoek van meer dan zes meter breed en wenst u een nieuw doek uit één stuk? Dan bestaat de kans dat het zonnescherm doek op termijn gaat doorhangen, omdat het gewicht niet goed kan worden verdeeld over de gehele breedte.

Gaat een zonneschermdoek in banen korter mee dan een zonnescherm doek uit één stuk? Dit is niet het geval. Hoe uw zonweringdoek wordt geconfectioneerd, is niet van invloed op de kwaliteit. Het betreft in beide gevallen dezelfde type stof met dezelfde beschermende coating. In het verleden waren de garen waarmee de stroken stof aan elkaar worden genaaid nog niet UV-werend, waarna deze verloop van tijd zijn gaan loslaten. Vandaag de dag zijn de garens van veel betere kwaliteit. Deze zijn voorzien van een UV-coating, waardoor deze niet na enkele jaren al loslaten.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: