7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoeken vanaf nu gestikt met Tenara garens

Graag vertellen wij u hoe een zonneschermdoek wordt gemaakt en welke kwaliteit u van ons kunt verwachten. Sinds kort worden onze Tibelly zonneschermdoeken gestikt met de toonaangevende Tenara garens. Tenara garens staan bekend om hun weerbestendigheid, UV-bestendigheid en hoge treksterkte. Garens gebruiken wij bijvoorbeeld om doek in banen aan elkaar te stikken. Wij snijden stroken van 120 centimeter breed af en stikken deze aan elkaar vast met behulp van de beste garens uit de markt, waar u hieronder meer over leest. Ook worden Tenara garens gebruikt om de boven- en onderzoom vast te zetten met een dubbele steek, zodat dit gedeelte van het zonneschermdoek extra goed vastzit en minder kwetsbaar is.

Waarvan zijn Tenara garens gemaakt?

De garens bestaan voor 100% uit kunststof. In het verleden werd er binnen de zonweringmarkt met polyester garens gewerkt, die nog wel eens gevoelig waren voor UV-straling van de zon. Zeker in een tijd waarin de zon vaker en heviger schijnt, is het van groot belang dat de garens van de beste kwaliteit zijn. De garens worden vervaardigd middels Polytetrafluorethyleen (PTFE). Hierdoor zijn de garens bestand tegen iedere weersinvloed, waardoor het zonneschermdoek nóg langer meegaat. Een bijkomend voordeel van de nieuwe serie garens is tevens dat deze in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Hierdoor wordt bijvoorbeeld een donker zonneschermdoek met bijpassende garens afgewerkt.

Tibelly zonneschermdoek met Tenara garens

Door de combinatie van Tibelly zonneschermdoek met Tenara garens, kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product waar u vijf jaar fabrieksgarantie op ontvangt. Daarnaast zorgt de coating die water en vuil afstoot ervoor, dat het doek ook hiertegen bestand is. Tel daarbij op dat minstens 90% van de UV-straling wordt geweerd. Kortom, wanneer u kiest voor een zonneschermdoek van Tibelly bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Nog niet overtuigd? Lees dan nog 5 redenen om voor een zonneschermdoek van Tibelly te kiezen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: