7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

5 tips voor het bestellen van een zonneschermdoek

Graag helpen wij u bij het bestellen van uw nieuwe zonneschermdoek via Zonneschermdoek.nl. Daarom hebben wij 5 tips op een rij gezet die u hierbij helpen. Uiteraard mag u voor, na of tijdens het lezen van de tips voor al uw vragen contact met ons opnemen. Dit kan zowel via de telefoon, e-mail als onze livechat.

 1. Het opmeten van de afmetingen van het doek van uw zonnescherm is van groot belang. Om u hier zo goed mogelijk bij te helpen, hebben wij hiervoor instructievideo’s gemaakt. Daarnaast hebben wij diverse artikelen gewijd aan het opmeten van uw zonweringdoek, waaronder:
  – Zo meet u uw huidige zonweringdoek op
  – Tips voor het opmeten van de uitvalmaat van uw zonneschermdoek
  Het meest belangrijke is dat u géén schatting maakt van de afmetingen en dat u niet de afmetingen van het zonnescherm (de aluminium cassette) invult, maar van het bestaande doek.
 2. Neem de tijd voor het kiezen van de kleur van uw nieuwe zonweringdoek. Laat u inspireren door onze referentiepagina’s en vergeet niet bij de doekkleur die u selecteert de foto in daglicht te bekijken (het kader onder het visuele zonnescherm) en de eventuele foto van een van onze klanten. Uiteraard voorzien wij u graag van kleuradvies. Mocht u niet kunnen kiezen, maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice.
 3. Ook voor het monteren van uw zonneschermdoek bieden wij u de nodige hulp. Begin bijvoorbeeld allereerst eens met het bekijken van onze montagevideo’s. Voor aanvullende informatie kunt u deze artikelen raadplegen:
  – 10 tips voor de montage van uw zonneschermdoek
  – Zonneschermdoek vervangen bij uitval- en knikarmscherm
 4. Wilt u meer informatie over de afwerking van zonneschermdoeken, de levertijd of de bezorging? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Ook op onze nieuwspagina vindt u heel veel informatie met betrekking tot zonneschermdoeken.
 5. Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling? Neem dan contact met ons op. Dit kan alle dagen van de week.

Gerelateerde artikelen

 • Volg onze socials: