7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek los kopen

Bestel eenvoudig online!
  • Vanaf €32,95 per vierkante meter
  • Geschikt om direct te monteren
  • Inclusief water- en vuilafstotende coating
Bestel nu
Los zonneschermdoek kopen

Los zonneschermdoek eenvoudig bestellen

Losse zonneschermdoeken bestelt u in drie eenvoudige stappen via Zonneschermdoek.nl. U bent al op het idee gekomen om uw oude (wellicht versleten, vieze of kleurloze) zonneschermdoek te vervangen, dus heeft u waarschijnlijk gezocht op de term ‘zonneschermdoek los kopen’, u bent immers niet op zoek naar een heel nieuw cassettezonnescherm, want die heeft u al. U bent bij Zonneschermdoek.nl aan het juiste adres wanneer u zonneschermdoek los kopen wilt. Dit bestelt u in een handomdraai en wordt binnen 2 à 3 weken bij u thuisbezorgd.

Wanneer u een los zonneschermdoek koopt, wordt dit op maat voor u gemaakt. Het zonnescherm doek wordt gemaakt volgens de afmetingen die u invult in het tweede onderdeel van het bestelproces. Het zonweringsdoek wordt altijd afgewerkt met een boven- en onderzoom, tenzij u dit anders wenst. Indien u losse zonneschermdoeken wilt bestellen die niet worden afgewerkt met een zoom, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Dit kunt u aangeven in het opmerkingenveld in de winkelwagen of lees meer over het bestellen van zonneschermdoek per meter.

Prijzen voor zonneschermdoek los kopen

U bent ongetwijfeld op zoek naar het goedkoopste zonweringdoek, maar wel van de beste kwaliteit. Wij bieden los zonneschermdoek op maat aan vanaf €32,95 per vierkante meter. Wilt u zonneschermdoek los kopen en vindt u het lastig om de prijs te berekenen? Gebruik dan ons handige stappenplan. Kies bij stap 1 de kleur en vul bij stap 2 de afmetingen in en vervolgens ziet u de zonneschermdoek prijzen.

Zonnescherm doek kleuren Zonnescherm doek kleuren

Assortiment los zonnescherm doek

Kies uit 70 kleuren!

Ons assortiment los doek voor uw zonnescherm bestaat uit tientallen kleuren. U kunt kiezen uit effen doeken met één kleur en streepdessins met twee of meer kleuren. Alle zonnescherm doeken zijn van dezelfde kwaliteit en zijn van het merk Tibelly. De zonneschermdoeken van Tibelly beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Dikte: 0,64 millimeter
  • Gewicht: 290 gram per vierkante meter
  • Water- en vuilwerende coating
  • Biedt bescherming tegen 90% van de UV-straling

Heeft u vragen over zonneschermdoek los kopen? 7 dagen per week is Zonneschermdoek.nl bereikbaar per e-mail, telefoon en via onze live chat. U kunt onder andere bij ons terecht voor vragen over doekkleuren, producteigenschappen, betaalmogelijkheden, algemene voorwaarden of het verzenden van uw zonweringdoek. Lees meer over de zekerheden van Zonneschermdoek.nl of 5 tips voor het bestellen van een zonneschermdoek.

Zonneschermdoek los kopen van Tibelly

Een los  zonnescherm doek van Tibelly heeft als een van de grootste voordelen het bescherming bieden tegen UV-straling. Daarnaast houdt het maar liefst 70% van de warmte van de zon tegen en 72% van de zichtbare straling. Naast bescherming tegen straling van de zon, gaat het doek ook ongewenste inkijk tegen en verkleuring van (tuin)meubelen. Het onderhoudsvriendelijke doek is ook nog eens bestand tegen een lichte regenbui. Laat het echter niet permanent uithangen met regen, want hier is het ondanks de speciale water- en vuilafstotende coating, niet tegen bestand.

Zonneschermdoek met volant of pezen bestellen

Wanneer u los zonneschermdoek bestelt voor uw zonnescherm, wordt dit zonder doekpezen of volant geleverd. In de derde stap van het bestelproces kunt u tevens kiezen voor het toevoegen van een volant aan uw bestelling. De volant wordt uitgevoerd in dezelfde kleur als het zonweringdoek. Een volant is een strook doek die aan de voorzijde van het zonnescherm kan worden bevestigd. In de derde stap van het bestelproces kunt u de volant geheel naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u kiezen uit een golvende en een rechthoekige volant en kunt u een keuze maken uit maar liefst drie verschillende volanthoogtes (25 cm, 30 cm en 35 cm).

Naast dat u een volant aan uw bestelling kunt toevoegen, kunt u ook pezen bestellen. Aan beide zijdes (boven en onder) van uw huidige zonnescherm doek bevindt zich in de buis een kunststof of aluminium doekpees. Bij het confectioneren van het nieuwe, op maat gemaakte zonneschermdoek worden aan beide kanten van het doek twee zomen genaaid. Bij beide zomen is een kleine opening gemaakt, waarin u de doekpees kunt schuiven. De pezen die zich bevinden in uw huidige zonneschermdoek kunt een eenvoudig hergebruiken. Echter zijn sommige kunststof doekpezen naar verloop van tijd versleten.

Verzending zonneschermdoek Verzending zonneschermdoek

Verzending van los zonneschermdoek

Op rol zonder vouwen of kreuken!

Bestel nu losse zonneschermdoeken via ons stappenplan en u heeft deze binnen 2 tot 3 weken in huis! Een los zonneschermdoek wordt altijd op een kartonnen koker gerold voor verzending, zodat er geen plooien of kreuken ontstaan. Zonneschermdoeken worden dus niet opgevouwen, aangezien hierdoor vouwen ontstaan die er niet meer uitgaan. Doordat de zonneschermdoeken worden opgerold, weliswaar op de kortste zijde, is er toch al snel sprake van een rol doek van twee, drie of zelfs vier meter lang. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om uw bestelling middels lengtetransport te versturen. Wanneer u voor €250,- of meer bestelt, nemen wij deze kosten voor onze rekening. Onder dit bestelbedrag bedragen de verzendkosten €19,95.

  • Volg onze socials: