7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek.nl voert Thuiswinkel Waarborg Keurmerk

Sinds 22 oktober 2018 mogen wij het Certificaat Thuiswinkel Waarborg voeren op Zonneschermdoek.nl, wij hebben met succes de certificering doorlopen. Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van:

  • wet- en regelgeving;
  • veiligheid;
  • financiële stabiliteit.

Zonneschermdoek.nl is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg, bekijk nu ons officiële certificaat. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor veilig en betrouwbaar online winkelen. Binnenkort zullen wij ook gebruik gaan maken van het Thuiswinkel reviewsysteem, zodat u een beoordeling kunt achterlaten of de reviews van andere klanten kunt bekijken. Uiteraard kunt u ook onze referentiepagina bezoeken. Hier leest u niet alleen de ervaringen van onze klanten, maar bekijkt u ook foto’s van het nieuwe zonneschermdoek dat vervangen is.

Inmiddels hebben wij via het Thuiswinkel reviewsysteem, genaamd Kiyoh, ruim 700 beoordelingen mogen ontvangen. Lees alle beoordelingen en bekijk welk cijfer klanten ons geven op basis van prijs, kwaliteit, communicatie en betrouwbaarheid.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: