7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Trendkleuren voor uw zonneschermdoek in 2019

2019 is aangebroken en hoewel het voorjaar nog even op zich laat wachten, bieden wij alvast inspiratie voor het aankomende tuinseizoen. Zo blikken wij alvast vooruit op de trendkleuren voor uw zonneschermdoek. De favoriete kleuren van 2018 worden naar verwachting ook dit jaar veel geziene kleuren. Een voorbeeld hiervan is een donkere, effen kleuren als doekkleur T131. Dit betreft de kleur carbon, oftewel een diep donkergrijze kleur. Deze kleur zonneschermdoek sluit aan bij cassettes in kleuren als wit, crème of bruin, maar ook bij een geanodiseerde aluminium cassette. Vindt u een zonnescherm doek in de kleur carbon te donker? Kies dan voor een zonweringdoek in een andere grijstint, zoals lichtgrijs (T121), effen grijs (T122) of antracietgrijs (T367). Een lichtere kleur grijs laat uiteraard meer licht door en houdt minder warmte vast dan een donkere kleur, maar deze verschillen zijn niet bijzonder groot. Overigens bieden alle zonneschermdoeken in ons assortiment bescherming tegen UV-straling.

Trendkleuren 2019

Naast effen kleuren zijn ook zonneschermdoeken met dessins een veel geziene trend in 2019. Vorig jaar maakten de Fantasie Veluwe en Fantasie Salland collectie hun intrede. Wanneer u op zoek bent naar vernieuwende kleurencombinaties, dan vindt u binnen een van deze collecties wellicht wat u zoekt. Antracietgrijs, zwart en wit vormen de basis afgewisseld met accentkleuren als blauw, groen, oranje en rood.

Trendkleuren Tibelly 2019

Waar voorheen bij streepdessins de breedte per streep standaard 10 centimeter bedroeg, is hier nu veel variatie in te zien. Zo zijn er veel dessins waarbij verschillende streepbreedtes worden afgewisseld. Daarnaast is een veel geziene trend de hele brede streep van 15, 20, 25 of maar liefst 30 centimeter. Met name bij zonneschermen met een breedte van maar liefs 4 of 5 meter zorgt dit voor een fraai effect. Overigens is deze trend niet alleen geschikt voor zonneschermdoeken van knikarmzonneschermen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: