7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zo bestelt u snel een zonneschermdoek op maat

Een zonneschermdoek bestellen doet u waarschijnlijk voor het eerst, daarom voorzien wij u graag van advies. Een doek voor uw zonnescherm kunt u makkelijk en snel bestellen via Zonneschermdoek.nl met behulp van onze tips.

Kies een kleur voor uw zonneschermdoek

We maken het u graag zo makkelijk mogelijk en daarom werkt het bestellen van een zonneschermdoek via 4 stappen. U begint met het kiezen van een kleur. Bekijkt u onze webshop via uw mobiele telefoon of tablet? Houd rekening met de helderheid van uw beeldscherm. De foto van de kleur in daglicht en de foto van het resultaat van een klant dragen hopelijk bij aan het vergemakkelijken van uw keuze, evenals onze referentiepagina. Twijfels over de juiste kleur? Vraag gratis kleurstalen aan per e-mail (info@zonneschermdoek.nl) of via een bericht via onze livechat (rechts onderin beeld). Vergeet niet de kleurnummers en uw adresgegevens te vermelden.

Meten is weten

Kleur gekozen? Ga dan aan de slag met het opmeten van uw bestaande zonnescherm doek. Hiervoor gelden twee gouden regels:

  • Maak geen schatting van de afmetingen en ga bijvoorbeeld ook niet uit van een oude factuur (daar staan meestal de afmetingen van het cassettescherm op en niet de maat van het zonweringdoek)
  • Meet het bestaande zonneschermdoek en niet het gehele zonnescherm (de aluminium cassette)

Het opmeten van uw bestaande zonneschermdoek is heel simpel en laten wij u zien in deze video. Met deze adviezen lukt het u zeker om binnen 5 minuten uw bestaande zonweringdoek op te meten.

Bekijk de prijs en rond uw bestelling af

Een kleur naar uw zin gevonden en uw bestaande doek opgemeten? Dan worden er nog slechts twee opties aan uw voorgelegd, namelijk:

  • Het toevoegen van een volant aan uw bestelling
  • Het toevoegen van doekpezen aan uw bestelling

Van termen als een volant of doekpezen heeft u wellicht nog nooit gehoord. Daarom leggen wij dit graag aan u uit, in de volgende artikelen: Wat is een volant? en Wat zijn doekpezen en heb ik deze nodig? Vervolgens is het enkel een kwestie van het afronden van uw bestelling. Zo snel en gemakkelijk kunt u een zonnescherm doek op maat bestellen, meer is het niet.

Een zonneschermdoek bestellen is dus een fluitje van een cent. In 4 stappen bestelt u een zonweringdoek op maat dat u binnen 2 tot 3 weken in huis heeft. Wilt u wat langer de tijd nemen om een nieuw zonnescherm doek te bestellen en eerst meer te weten komen over bijvoorbeeld de confectie van uw nieuwe doek of over het merk Tibelly? Bekijk dan zeker onze blogitems waarin veel meer wordt verteld over onder andere onze levertijd, de kwaliteit en onze aanbiedingen. In 1 keer de meest relevante informatie lezen ten aanzien van de aanschaf van een zonnescherm doek, lees dan onze 5 meest gelezen blogartikelen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: