7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonweringdoek kiezen: alle soorten op een rij

Wanneer u besloten heeft uw zonweringdoek te vervangen, vraagt u zich wellicht af uit welke zonweringdoeken u zoal kunt kiezen. In dit artikel geven wij u hier graag meer uitleg over. Is er bijvoorbeeld onderscheid in kwaliteit en zijn er verschillende merken zonweringdoek verkrijgbaar?

Zonweringdoek merken

Via onze webshop kunt u zonweringdoeken van het merk Tibelly kopen. Naast Tibelly zijn er nog diverse andere merken, waaronder Dickson, Swela en Sattler. Wij gaan ervan uit dat er binnen de collectie van Tibelly een kleur is die aan uw wensen voldoet. Mocht u voorkeur nu toch uitgaan naar een van de andere merken, informeer dan naar de zonweringdoek prijzen en kleuren. Bent u op zoek naar waterdicht zonneschermdoek van Dickson? Lees dan meer over de mogelijkheden.

Kwaliteit zonweringdoek

Zoals aangegeven bestelt u via Zonneschermdoek.nl Tibelly zonweringdoek. Reden hiervoor is dat Tibelly al jarenlang een grote speler is als het gaat om zonweringdoek van hoge kwaliteit. Tibelly zonweringdoeken zijn vervaardigd uit de acrylvezel en zijn gecontroleerd op veel belangrijke, technische aspecten als:

  • gewicht van de stof
  • waterdichtheid
  • stijfheid
  • stevigheid
  • duurzaamheid van de kleuren.

Daar komt bij dat Tibelly een mooie selectie doekkleuren biedt, in totaal zo’n 70 stuks, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vele dessins. Lees meer over de kwaliteit en het type stof van Tibelly zonweringdoek.

Zonweringdoek in banen en zonder naden

Tibelly biedt u niet alleen kwalitatief hoogwaardig zonweringdoek en keuze uit 70 dessins, u heeft ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit:

  • zonweringdoek zonder naden
  • zonweringdoek in banen, gestikt of verlijmd.

U heeft keuze uit maar liefst 19 kleuren waarbij het zonnescherm doek zonder naden wordt geconfectioneerd. De naden die de banen doek aan elkaar verbinden, kunnen gestikt of verlijmd worden. Lees nu meer informatie over de afwerking van onze doeken. Welke confectievorm u ook kiest, u bent verzekerd van een zonweringdoek van kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben!

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: