7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Beschermd genieten van de zon met een Tibelly zonneschermdoek

Zodra de zon begint te schijnen, doet u waarschijnlijk niets liever dan genieten van de warmte. Omdat te veel blootstelling aan de zon tot schade aan de huid kan leiden, is het verstandig uw huid hiertegen te beschermen. Door u in te smeren, maar ook door tijdig de schaduw op te zoeken. U kunt beschermd van de zon genieten onder een zonneschermdoek van Tibelly. Een zonneschermdoek van Tibelly laat slechts 10% van de schadelijke uv-straling door en houdt maar liefst 90% tegen! Bovendien komt niet meer dan 30% van de zonnewarmte door het zonneschermdoek heen, waardoor het onder uw zonnescherm een stuk koeler is dan in de felle zon. Ook de temperatuur in uw woning blijft aangenamer, doordat een zonneschermdoek 70% van de warmte van de zon tegenhoudt. Overigens gaat een zonneschermdoek ook verkleuring van uw meubels tegen.

Koop een zonneschermdoek en steun het KWF

Omdat Tibelly zich bewust is van de schade die de zon teweeg kan brengen, zet het merk zich al jaren in voor KWF-kankerbestrijding. Voor iedere meter zonneschermdoek die wij verkopen, doneert Tibelly €0,05 aan dit goede doel. Lees meer over Zonneschermdoek.nl in samenwerking met het KWF. Met honderden tevreden klanten, waarvan u op onze referentiepagina het eindresultaat kunt zien, hebben wij inmiddels een mooie bijdrage geleverd aan het mogelijk maken van onderzoek naar huidkanker.

Daar zonnig weer uitzonderlijker is in Nederland dan regenachtig weer, biedt een zonneschermdoek niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook tegen regen! Op het acryldoek wordt een coating aangebracht die ervoor zorgt dat uw zonneschermdoek waterafstotend is en dat het onderhoud eenvoudig is. Een plotselinge regenbui op uw zonneschermdoek zorgt niet voor problemen. Zo lang u het doek niet voor langere tijd nat opgerold in de cassette laat zitten.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: