7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonweringdoek onderdelen

Welke zonweringdoek onderdelen heeft u nodig wanneer u een zonweringdoek vervangen gaat? Wanneer u een zonneschermdoek koopt via onze website ontvangt u enkel een zonweringdoek, zonder toebehoren. Om uw zonweringdoek te vernieuwen, heeft u ook geen verdere onderdelen nodig. Het enige wat van belang is, zijn doekpezen. In de zomen van uw huidige zonweringsdoek zijn al zonneschermdoekpezen aanwezig, deze kunt u echter niet zien op dit moment. Deze doekpezen kunt u tijdens het demonteren van het bestaande zonweringdoek eenvoudig uit het doek schuiven, waarna u deze vervolgens kunt hergebruiken voor uw nieuwe zonweringdoek. Bij het confectioneren van uw nieuwe doek wordt altijd over de gehele breedte een zoom gemaakt waar ruimte is voor uw bestaande doekpezen, zowel boven als onder. Tenzij u dit anders wenst.

Doekpezen zonweringdoek bestellen

U kunt doekpezen voor uw zonweringdoek bij ons bestellen, indien de huidige pezen niet nogmaals gebruikt kunnen worden of wanneer u het prettig vindt de zekerheid te hebben dat nieuwe doekpezen weer 15 tot 20 jaar mee zullen gaan. Het bestellen van zonweringdoekpezen is erg eenvoudig, in stap 3 van het bestelproces voegt u deze toe aan uw bestelling. De prijs per set doekpezen bedraagt €19,95 afgezien van de afmetingen van uw zonneschermdoek.

Volant zonweringdoek bestellen

Als aanvulling op uw zonweringdoek kunt u een volant bestellen. Deze strook of flap bevestigt u aan de voorlijst van uw zonnescherm. Al voor €21,95 per strekkende meter voegt u een volant toe aan uw bestelling. De volant kan in iedere gewenste kleur gemaakt worden en kan op twee manieren worden afgewerkt, recht of met een golf. De beschikbare hoogtes zijn 25, 30 en 35 centimeter.

Overige zonweringdoek onderdelen

Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw zonnescherm om het zonweringdoek te kunnen vervangen (bijvoorbeeld een kapsteun, bandopwinder of zijkap)? Raadpleeg dan bijvoorbeeld een gespecialiseerde webshop voor zonneschermonderdelen. Bent u op zoek naar een zonweringsdoek met tourniquets of zeilogen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: