7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek aanbieding

Wanneer u een nieuw zonnescherm doek wilt kopen, kunt u nu profiteren van diverse kortingsacties. Er zijn heel het jaar door verschillende aanbiedingen, waardoor u nóg voordeliger uit bent.

U profiteert bijvoorbeeld van gratis verzending van uw bestelling wanneer uw totaalbedrag €250,- of meer bedraagt. Onder dit bedrag worden er €19,95 verzendkosten in rekening gebracht. De reden voor dit relatief hoge bedrag, is dat uw pakket lengtetransport betreft. Uw bestelling wordt niet opgevouwen, dit levert namelijk kreukels op in het doek, die er niet meer uitgaan. Uw bestelling wordt daarom op een kartonnen koker opgerold en vervolgens in een lange, smalle kartonnen doos verpakt. De uitvalmaat van een zonneschermdoek kan variëren van 1.60 tot 4 meter, waardoor het pakket ook deze lengte heeft. Uw pakket wordt daarom bezorgd door een transportbedrijf dat hierin gespecialiseerd is, namelijk TransMission.

Het is mogelijk om twee kortingen tegelijk toe te passen, waardoor u het goedkoopste zonneschermdoek bestelt:

  • Profiteer van kosteloze verzending (boven de €250,-) of plaats een gezamenlijke bestelling met familie, vrienden of buren waardoor u de verzendkosten vermijdt.
  • Profiteer van €10,- korting op uw bestelling met actiecode korting (in te vullen in de winkelwagen bij waardebon code).

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: