7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Kleurstalen voor uw zonneschermdoek

Wij bieden u keuze uit tientallen kleuren zonneschermdoek, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien u dan ook graag van kleuradvies. Begin bij het bekijken van ons assortiment Tibelly zonneschermdoeken. Weet u bijvoorbeeld al of uw voorkeur uitgaat naar een effen kleur of een streepdessin? Waar uw keuze ook op valt, er zijn genoeg tinten waaruit u een keuze kunt maken. Zo vindt u zonneschermdoeken in de volgende kleurschakeringen: grijs, bruin, groen, rood, geel, blauw en oranje. Wij adviseren u bij uw kleurkeuze rekening te houden met onder andere de kleur van uw ramen, gevel en eventuele luiken. Op onze pagina’s met referenties vindt u honderden foto’s van onze klanten die hun zonneschermdoek vervangen hebben. Hopelijk kunt u inspiratie halen uit deze foto’s! Bent u op zoek naar een specifieke (RAL)kleur voor het doek van uw zonnescherm die u niet kunt terug vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan wij voor u kijken naar de mogelijkheden.

Gratis zonneschermdoek kleurstalen

Als u de kleur, uitstraling en samenstelling van zonneschermdoek stof zelf wilt ervaren, dan kunt u gratis kleurstalen bestellen van de zonnescherm doek kleuren. Van alle ruim 70 zonnescherm kleuren uit onze collectie is een kleurstaal leverbaar. Ieder beeldscherm geeft kleuren anders weer. Door geheel vrijblijvend kleurstalen te bestellen, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Natuurlijk kunt u ook onze gehele collectie online bekijken, inclusief een foto van de zonnescherm kleur in daglicht én foto’s van het eindresultaat bij onze klanten. Voordat u kleurstalen aanvraagt, kunt u uiteraard ook eerst meer informatie lezen over de kwaliteit van Tibelly zonneschermdoek. Zonnescherm doek stalen kunt u eenvoudig bestellen. Als u kleuren heeft gevonden die u mooi vindt, verzamelt u de gewenste kleurnummers en stuurt u deze tezamen met uw adresgegevens naar info@zonneschermdoek.nl. Van alle kleuren zonneschermdoek uit onze collectie is een kleurstaal uit voorraad leverbaar. Zodoende kunnen wij de stalen doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen versturen.

Kleurstalen aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Vermeld hier van welke kleurnummers u een kleurstaal wenst te ontvangen.

Trendkleuren zonweringdoek

Wanneer u na 10 of 15 jaar uw zonweringdoek vervangt, gaat uw voorkeur waarschijnlijk uit naar een nieuwe doekkleur. U kunt natuurlijk kiezen voor een traditionele kleur, maar u kunt ook enigszins inspelen op de huidige trends. Zo zijn de zonnescherm trendkleuren de afgelopen jaren onder andere taupe, beige en (antraciet)grijs. Al deze zonweringdoek trendkleuren vindt u terug in ons assortiment. Uiteraard vindt u naast deze kleuren ook genoeg klassieke kleuren als donkerblauw, groen, oranje en rood. Filter de doekkleuren op effen en gestreept om uw keuze te vergemakkelijken. Heeft u een kleur naar uw smaak gevonden? Klik de doekkleur aan en deze wordt automatisch op het zonnescherm geprojecteerd, zo krijgt u een impressie van het te verwachten eindresultaat. Voor alle kleuren zonneschermdoek geldt dat tenminste 90% van de UV-straling wordt geweerd, 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling.

Vragen over zonneschermdoek kleuren

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoord op een groot aantal vragen waaronder over onze zonnescherm doek kleuren. U vindt ook het antwoord op vragen in categorieën als montage, garantie, bezorging en levering. U kunt onderwerp selecteren waarover u een vraag heeft. Door op een van de onderwerpen te klikken, bekijkt u de bijbehorende vraag en het antwoord. Bekijk ook eens onze blogpagina waar u nog veel meer nuttige informatie vindt over de aanschaf van een zonweringdoek en kleuren doek voor zonnescherm. Heeft u een vraag of een of meerdere doekkleuren? Bel ons gerust op 085-1304012 of stuur een e-mail naar info@zonneschermdoek.nl.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: