7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012
Zonnescherm doek kleuren Zonnescherm doek kleuren

Zonnescherm doek kleuren

Kies uit 70 dessins!

Op Zonneschermdoek.nl kunt u gemakkelijk een nieuw zonneschermdoek bestellen door vier eenvoudige stappen te doorlopen. Het bestellen van een op maat gemaakt zonneschermdoek begint met het kiezen van de gewenste zonneschermdoek kleur. Allereerst maakt u een keuze uit onze uiteenlopende collectie van kwalitatief hoogwaardige Tibelly zonnescherm doek kleuren. U heeft keuze uit ruim 70 dessins, uiteenlopend van effen tot gestreepte doeken. De laatste trendkleuren waaronder zwart, grijs en taupe vindt u in ons assortiment, maar ook groene, blauwe en rode zonnescherm doek kleuren bestelt u via onze webshop. Filter de doekkleuren op effen en gestreept om uw keuze te vergemakkelijken. Heeft u een kleur naar uw smaak gevonden? Klik de doekkleur aan en deze wordt automatisch op het zonnescherm geprojecteerd, zo krijgt u een impressie van het te verwachten eindresultaat. Heeft u een vraag of een of meerdere doekkleuren? Bel ons gerust op 085-1304012 of stuur een e-mail naar info@zonneschermdoek.nl.

Gratis kleurstalen zonnescherm doek kleuren

Als u de kleur, uitstraling en samenstelling van zonneschermdoek stof zelf wilt ervaren, dan kunt u gratis kleurstalen bestellen van de zonnescherm doek kleuren. Van alle ruim 70 kleuren uit onze collectie is een kleurstaal leverbaar. Ieder beeldscherm geeft kleuren anders weer. Door geheel vrijblijvend kleurstalen te bestellen, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Natuurlijk kunt u ook onze gehele collectie online bekijken, inclusief een foto van de kleur in daglicht én foto’s van het eindresultaat bij onze klanten. Voordat u kleurstalen aanvraagt, kunt u uiteraard ook eerst meer informatie lezen over de kwaliteit van Tibelly zonneschermdoek. Zonnescherm doek stalen kunt u eenvoudig bestellen. Als u kleuren heeft gevonden die u mooi vindt, verzamelt u de gewenste kleurnummers en stuurt u deze tezamen met uw adresgegevens naar info@zonneschermdoek.nl. Van alle doekkleuren uit onze collectie is een kleurstaal uit voorraad leverbaar. Zodoende kunnen wij de stalen doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen versturen. Wilt u de kleur van het zonnescherm doek afstemmen op uw muren en kozijnen of bent u op zoek naar een specifieke RAL kleur? Neem gerust contact met ons op om tot de juiste keuze te komen.

Kleuren doek voor zonnescherm bij onze klanten

Wanneer u het doek van uw zonnescherm gaat vervangen, twijfelt u wellicht tussen donker en lichte kleuren zonneschermdoek, effen of gestreept. Met meer dan 70 verschillende opties, is het maken van een keuze wellicht niet zo makkelijk. Wij kunnen geen kleurkeuze voor u maken, maar wel inspiratie bieden door middel van onze referentiepagina’s. Op deze pagina’s vindt u meer dan 450 foto’s van onze klanten die hun zonnescherm doek hebben vervangen. Op alle foto’s die op onze referentiepagina’s te zien zijn, ziet u kleuren doek voor zonnescherm van het merk Tibelly. Alle Tibelly zonneschermdoek kleuren staan vermeld bij de betreffende referentie. De Tibelly doekkleur die u het meest tegenkomt, is de kleur effen antraciet grijs (T367). Deze populaire zonweringdoekkleur is al vele jaren de meest verkochte kleur in ons assortiment en ziet u daarom ook het vaakst voorbij komen. Op de foto’s van onze klanten kunt u onder andere zien hoe een effen donkergrijs zonnescherm doek eruit ziet als de zon erop schijnt of hoe zonnig een oranje kleur staat. En bekijkt u foto’s van de voor- en nasituatie waarbij een groen doek plaats heeft gemaakt voor een sfeervol streepdessin. Met behulp van deze foto’s en gratis kleurstalen zijn wij ervan overtuigd dat u een keuze maakt waar u geen spijt van zult hebben! Twijfelt u tussen de veel gekozen effen grijze Tibelly zonneschermdoekkleur T131 of T367? Lees dan ons blog waarin meer wordt verteld over beide kleuren én u de verschillen kunt zien op basis van diverse foto’s.

Kleuren doek voor zonnescherm Kleuren doek voor zonnescherm

Vragen over zonneschermdoek kleuren

Stel ze 7 dagen per week!

Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoord op een groot aantal vragen waaronder onze zonnescherm doek kleuren. U vindt ook het antwoord op vragen in categorieën als montage, garantie, bezorging en levering. U kunt onderwerp selecteren waarover u een vraag heeft. Door op een van de onderwerpen te klikken, bekijkt u de bijbehorende vraag en het antwoord. Bekijk ook eens onze blogpagina waar u nog veel meer nuttige informatie vindt over de aanschaf van een zonweringdoek en kleuren doek voor zonnescherm.

Kleuren zonneschermdoek op maat

Door middel van het doorlopen van vier eenvoudige stappen, bestelt u simpel een geheel nieuw op maat gemaakt doek voor uw zonnescherm op Zonneschermdoek.nl. In de eerste stap van het bestelproces maakt u een keuze uit ruim 70 kleuren Tibelly zonneschermdoek. In de tweede stap van het bestelproces bepaalt u de maat van uw zonneschermdoek. Vervolgens wordt de prijs voor u berekend. Voor alle zonneschermdoeken in ons assortiment bedraagt de prijs €32,95 per m2. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u een bevestiging van de bestelling van uw zonnescherm doek. Binnen 2 tot 3 weken wordt uw bestelling op het opgegeven adres afgeleverd. Voorafgaand aan de bezorging, ontvangt u bericht van ons over het aflevermoment.

  • Volg onze socials: