7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Verkoopt Zonneschermdoek.nl ook waterdichte zonneschermdoeken in plaats van waterafstotend?

De 70 kleuren zonneschermdoek die u in ons assortiment vindt, zijn van het merk Tibelly en dit betreft waterafstotend zonneschermdoek. Bent u op zoek naar een waterdicht zonneschermdoek voor bijvoorbeeld horeca of een winkel? Ook dat is mogelijk bij Zonneschermdoek.nl. De vierkante meterprijs voor waterdicht zonneschermdoek bedraagt €54,95 per m2 (incl. BTW), ongeacht een effen of streepkleur.

Het verschil tussen een waterdicht en waterafstotend zonneschermdoek is dat de vezels bij een waterdicht doek nog dichter tegen elkaar aan geweven zijn. Bovendien krijgt een waterdicht acryldoek een speciale coating en is het dikker qua stof dan een waterafstotend doek. Het waterdichte doek is van het gerenommeerde merk Dickson. Via de volgende link kunt u kijken uit welke doekkleuren u kunt kiezen door Orchestra Max te selecteren: https://www.dickson-constant.com/nl/zonwering-orchestra-max

In het blog Waterafstotend zonneschermdoek van Tibelly leest u meer informatie over de verschillen tussen waterafstotend en waterdicht zonnescherm doek.

  • Volg onze socials: