7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Waterafstotend zonneschermdoek van Tibelly

Wilt u een nieuw zonweringdoek bestellen? Dan kunt u uit tientallen kleuren uw keuze maken. Iedere doekkleur uit ons assortiment is van het merk Tibelly. Dit is al jarenlang een zeer gerenommeerd zonweringmerk. Het zonweringdoek dat u bestelt, is altijd voorzien van een waterafstotende coating die eveneens vuil afstoot. Het betreft dus waterafstotend zonweringdoek. Dit houdt in dat het doek is bestand tegen een regenbui, maar niet geschikt is om dagelijks met regen uit te hangen. Mocht uw zonneschermdoek toch eens een uit hebben gehangen tijdens een flinke regenbui, laat het doek dan een aantal uur goed drogen. Dit voorkomt schimmelvorming.

Waterdicht zonweringdoek

Wanneer u op zoek bent naar waterdicht zonweringdoek, dan bent u bij het merk Dickson aan het juiste adres. Wij adviseren u enkel voor een waterdicht zonweringdoek te kiezen, wanneer uw zonnescherm bijna permanent uithangt. Vaak is dit bij winkels en horeca het geval. Bij woonhuizen voldoet een waterafstotend zonweringdoek van Tibelly. Gaat uw voorkeur uit naar een waterdicht doek? Dan heeft u keuze uit 30 kleuren uit de Dickson Orchestra Max collectie. Een overzicht van de kleuren binnen deze collectie vindt u hier door Orchestra Max te selecteren: https://www.dickson-eshop.com/dickson_nl/solar-protection/awning.html?sun_gamme=771. Heeft u een doekkleur gevonden die u aanspreekt? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via info@zonneschermdoek.nl

Verschillen waterafstotend en waterdicht zonneschermdoek

Het verschil tussen een waterafstotend en waterdicht zonneschermdoek is, dat bij een waterdicht doek een coating op het doek wordt aangebracht waardoor waterdruppels van het doek afglijden. Bovendien weegt een waterafstotend doek 290 gram per vierkante meter en een waterdicht doek 320 gram per vierkante meter. Daarnaast bedraagt de prijs van waterafstotend zonweringdoek tussen de €36,95 en €38,95 per vierkante meter en waterdicht zonneschermdoek €54,95. Twijfelt u tussen waterafstotend of waterdicht zonneschermdoek? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: