7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Zonneschermdoek kleur uitgelicht: grijs

Via onze website kunt u de gehele collectie zonneschermdoeken bekijken en bestellen van het merk Tibelly. De collectie, bestaande uit meer dan 70 doekkleuren, biedt effen en gestreepte zonneschermdoeken in allerlei kleurschakeringen. De collectie biedt voor ieder wat wils, van traditionele kleuren tot moderne streepdessins.

Sinds een aantal jaar zijn de effen, naadloze zonweringdoeken zeer populair en dan met name de grijstinten. Hierin bieden wij u volop keuze! In de kleur grijs heeft u de keuze uit de volgende naadloze kleuren:

  • T121, lichtgrijs
  • T122, effen grijs
  • T131, uni carbon
  • T138, uni lichtgrijs chiné
  • T139, uni donkergrijs chiné
  • T365, uni charcoal tweed
  • T367, uni ardoise

Bovenstaande doekkleuren kunnen uit één stuk doek (naadloos) worden geconfectioneerd tot een uitvalmaat van 320 centimeter. Andere grijze doekkleuren zijn de T127 (uni pearl tweed) en de T136 (uni stone tweed). Deze doekkleuren worden in banen van 120 centimeter vervaardigd.

Onderstaand vindt u een overzicht van de effen grijze Tibelly zonneschermdoeken in ons assortiment:

Effen grijze zonneschermdoeken
Wilt u uw zonneschermdoek vervangen voor een grijs gestreept doek? Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Sinds dit jaar zijn er een aantal nieuwe kleurencombinaties toegevoegd aan de Tibelly collectie, waaronder Fantasie Salland en Fantasie Kempen. Uiteraard vindt u in de zonweringdoek collectie van Tibelly ook de traditionele blokstreep, uitgevoerd in grijs met wit (T503) en uitgevoerd in grijs met crème (T515). Bij deze doekkleuren bedraagt de breedte per streep 10 centimeter. Bent u op zoek naar een moderne variant van de traditionele blokstreep? Dan spreekt doekkleur T356 of T386 u wellicht aan. Hierbij is de streepbreedte namelijk geen 10, maar 15 centimeter.

Grijs gestreepte zonneschermdoeken

Met zo veel opties, is het wellicht lastig om een keuze te maken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos kleurstalen aan te vragen! Bel of e-mail ons om de gewenste kleurnummers en uw adresgegevens door te geven, dan sturen wij de gewenste zonweringdoek kleurstalen dezelfde werkdag nog toe.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: