7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Vraag kosteloos een zonneschermdoek kleurstaal aan

Onze gehele collectie Tibelly zonneschermdoeken bestaat uit zeventig doekkleuren. Binnen ons assortiment maken wij onderscheid tussen effen en gestreepte zonneschermdoeken. Een aantal van onze effen zonneschermdoeken kan naadloos (dus uit een geheel) gemaakt worden.

Aangezien wij u keuze bieden uit ruim zeventig verschillende kleuren, snappen wij dat het lastig is om een keuze te maken. Wij adviseren u om de foto van de doekkleur in daglicht te bekijken die is weergeven onder het fictieve zonnescherm. Daarnaast vindt u bij iedere doekkleur informatie over het betreffende kleurnummer, bijvoorbeeld over de wijze waarop het zonweringdoek wordt geconfectioneerd en hoe breed de eventuele streep is.

Van alle zonweringdoek kleuren uit ons assortiment hebben wij een kleurstaal op voorraad die wij u binnen 1 à 2 werkdagen kunnen toesturen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het maximaal aan te vragen aantal zonneschermdoek kleurstalen bedraagt vijf stuks. Mocht u kleurstalen willen ontvangen, dan kunt u de kleurnummers en uw adresgegevens aan ons doorgeven via info@zonneschermdoek.nl of door ons te bellen op 085-1304012. Bent u op zoek naar een specifieke Dickson zonneschermdoek kleur? Van Dickson kleuren kunnen wij u ook een kleurstaal toesturen, echter zijn deze kleurstalen niet uit voorraad leverbaar. Bent u op zoek naar een zonweringsdoek kleur die overeenkomt met een specifieke RAL-kleur? Laat het gerust weten, dan kunnen wij u van advies voorzien. Een bericht sturen via onze live chat of Facebookpagina mag natuurlijk ook!

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: