7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Laat u inspireren door sfeerbeelden van onze klanten

Graag blikken wij terug op een aantal van de prachtige foto’s die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten. Laat u inspireren door het eindresultaat!

Zonweringdoekvervanging Breda

Dit nieuwe zonneschermdoek is te vinden in Breda! Er is hier gekozen voor de populaire zonneschermdoekkleur T367, dit betreft een antracietgrijze kleur. Een zonweringdoek in deze kleur kan naadloos worden geconfectioneerd tot een uitval van 320 centimeter.

Tibelly T374

Deze foto hebben wij ontvangen vanuit Nieuwenrode, België. Deze zonweringdoeken zijn uitgevoerd in de doekkleur T374. Dit betreft een combinatie van crème en antracietgrijs, waarbij de breedte per streep 30 centimeter bedraagt. De zonneschermdoeken zijn in banen van 120 centimeter geconfectioneerd. Wat een plaatje hè?!

Zonwering Bliek Meesterbakkers

Ook winkels en horeca verzien wij van nieuwe zonneschermdoeken! Onlangs vond de opening plaats van de vernieuwde winkel van Bliek Meesterbakkers in Middelburg en wij mochten de zonweringdoeken leveren inclusief bedrukking.

T322 zonneschermdoek

Vanuit Apeldoorn hebben wij deze sfeervolle foto toegestuurd gekregen! Ziet u uzelf al zitten onder een nieuw zonneschermdoek in een kleur naar keuze? Doorloop ons stappenplan en bereken eenvoudig en snel wat een op maat geconfectioneerd doek voor uw zonnescherm kost. Bekijk nu ons gehele assortiment met ruim 70 doekkleuren. Er is hier gekozen voor doekkleur T322, waarbij de kleuren wit, crème, beige, lichtblauw en donkerblauw met elkaar zijn gecombineerd.

T352 Heemskerk zonneschermdoek

Tot slot een zonnige foto uit Heemskerk waarbij er gekozen is voor doekkleur T352. Dit zonneschermdoek heeft een klassieke crème met groene streep met een breedte van 10 centimeter. Het doek van uw zonnescherm kunt u eenvoudig zelf vervangen met behulp van onze montagevideo’s.

Op onze referentiepagina vindt u nog zo’n 250 foto’s van onze klanten. Lees tevens de ervaringen
van consumenten die u voorgingen. Heeft u ook uw zonneschermdoek vervangen en bent u tevreden
met het eindresultaat? Stuur dan uw foto(‘s) naar info@zonneschermdoek.nl.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: