7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Inspiratie: 5 sfeerbeelden van onze klanten in juli

Iedere maand ontvangen wij van onze klanten mooie foto’s van hun nieuwe zonneschermdoek. Een aantal hiervan kunt u terugvinden op onze referentiepagina. Graag blikken wij terug op een vijftal foto’s die wij hebben mogen ontvangen van onze klanten in de maand juli. Wij hopen u hiermee te inspireren!

1. Dit mooie plaatje ontvingen wij van familie Rietvelt uit Amsterdam. Op onderstaande foto ziet u Tibelly zonneschermdoek kleur T131, dit zonneschermdoek is naadloos geconfectioneerd. Maar liefst 20 doekkleuren kunnen zonder naden worden geconfectioneerd.

Tibelly T131 Amsterdam

2. In Heenvliet vindt u deze prachtige voortuin met een nieuw Tibelly zonneschermdoek in doekkleur T517. De breedte per streep betreft 10 cm. Deze kleurencombinatie is ook verkrijgbaar met een breedte per streep van 15 cm, dit betreft doekkleur T352. Bekijk ons complete assortiment Tibelly zonneschermdoeken.

T517 zonneschermdoekvervanging

3. Bij RUIS Eten & Drinken in Amsterdam vindt u dit prachtige zonneschermdoek mét bedrukte volant! Lees meer over het bedrukken van een zonneschermdoek of volant met een logo of tekst.

Zonwering Ruis eten en drinken

4. Doekkleur T263 betreft een nieuwe doekkleur die sinds dit jaar is opgenomen in onze collectie en is onderdeel van de Fantasie Salland collectie. Ook dit zonneschermdoek is zelf vervangen met behulp van onze montagevideo’s en onze montage-instructie!

T263 Tibelly Fantasie Salland

5. Dit zonweringdoek is vervangen in Nieuwerkerk aan de IJssel. Het betreft een zonneschermdoek in doekkleur T256 in combinatie met een golvende volant van 25 cm hoog. Het bestellen van een losse volant behoort ook tot de mogelijkheden.

T256 zonweringdoek Nieuwerkerk ad Ijssel

Dit is slechts een kleine selectie van het aantal foto’s dat wij hebben ontvangen in de maand juli. Op onze referentiepagina vindt u nog veel meer foto’s die onze klanten hebben gemaakt van hun nieuwe, op maat gemaakte zonweringdoek. Heeft u ook het doek van uw zonnescherm vervangen? Deel dan uw foto(‘s) met ons via info@zonneschermdoek.nl

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: