7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Hoe werkt Zonneschermdoek.nl?

Zonneschermdoek.nl levert dé oplossing voor uw zonnescherm dat eigenlijk nog jaren meegaat, maar waarvan alleen het doek erg versleten of verkleurd is. U kiest uit meer dan 70 kleuren van de Tibelly collectie uw gewenste zonweringsdoek en kunt het doek in een aantal stappen zelf vervangen! U leest de bijgeleverde montage-instructie goed door, bekijkt de montagevideo’s en u kunt vervolgens het oude zonweringsdoek op eenvoudige wijze demonteren en vervangen voor een nieuw fris doek van Zonneschermdoek.nl!

Binnen de Tibelly collectie is er een ruime keuze uit verschillende kleuren en patronen. Door jarenlange ervaring weten we dat Tibelly tot het absolute topsegment behoort. Het doek is waterafstotend en bovendien rot-en schimmelvrij. Bij normaal gebruik gaat dit zonweringdoek gemiddeld zo’n 20 jaar mee! Het doek wordt bij verzending NIET gevouwen, maar netjes op een koker gerold!

Het concept werkt als volgt:

  1. Stap 1: U kiest de juiste kleur
  2. Stap 2: U vult de breedte- en hoogtematen in van uw bestaande zonweringdoek
  3. Stap 3: Wij berekenen automatisch de scherpste prijs (voor effen zonneschermdoeken hanteren wij een prijs van €36,95 per vierkante meter (m²) en voor streepdoeken in banen geldt een vierkante meter prijs van €38,95)
  4. Stap 4: U betaalt gemakkelijk via iDeal en krijgt het doek binnen ongeveer 2 tot 3 weken thuisgestuurd.

Kies uit 70 kleuren zonweringsdoek

Mocht u kiezen voor een zonweringsdoek met een streepdessin, dan volgt hier nog wat aanvullende informatie. De breedte van de streep is immers essentieel bij het maken van de doekkeuze. Misschien vindt u de traditionele smalle streep (+/- 10cm per streep) te druk en bent u toe aan iets nieuws. Op dat gebied zijn er verschillende alternatieven:

  • De serie T212 t/m T216 en de T370 t/m T375 hebben een zeer brede streep van +/- 29cm per streep. De beschikbare kleuren bij deze serie zonweringdoeken worden gecombineerd met een crèmekleurige streep.
  • De traditionele streep kenmerkt zich door een smalle streep van ongeveer 10cm breed. De serie T501 t/m T521 (oneven nummers) hoort hierbij. De te kiezen kleuren bij deze serie worden gecombineerd met een witte streep.
  • Naast de traditionele streep zijn er nog strepen die gemiddeld 15cm breed zijn. Deze serie betreft de even nummers, namelijk T352 t/m T362. Ook de serie T382 t/m T418 heeft een gemiddelde breedte van 15cm per streep. Alle beschikbare kleuren in deze serie worden gecombineerd met een crèmekleur.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: