7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Groen zonneschermdoek – kies uit 9 kleuren

Bent u op zoek naar een nieuw doek voor uw zonnescherm in de kleur groen? Dan is er genoeg keuze! Er zijn diverse kleuren groen te vinden in onze Tibelly collectie en vele dessins. Gaat uw voorkeur uit naar een effen kleur groen voor uw zonneschermdoek? Dan bieden wij u de volgende keuzes: donkergroen (T117) en lindegroen (T132). Van beide kleuren zonneschermdoek kunt u op de assortimentspagina zowel een foto van de kleur in daglicht bekijken als een foto van een tevreden klant. Kiest u voor doekkleur T117? Dan wordt het doek voor uw zonnescherm zonder naden gemaakt, tenzij de uitvalmaat meer dan 320 centimeter bedraagt. Indien dat het geval is, dan wordt het zonweringsdoek in banen van 120cm aan elkaar gestikt.

Naast effen groene zonneschermdoeken zijn er ook diverse groen gestreepte zonneschermdoeken in ons assortiment te vinden, hieronder vindt u een overzicht:

  • T255
  • T267
  • T277
  • T322
  • T352
  • T408
  • T517

Wilt u uw zonneschermdoek vervangen voor een groen doek met een traditionele streep? Dan is doekkleur T517 of T352 waarschijnlijk precies wat u zoekt. Dit betreffen zonneschermdoek kleuren die een combinatie vormen van crème met donkergroen en een streepbreedte hebben van 10 of 15 centimeter. Bij een doekbreedte van meer dan 500cm is ons advies doekkleur T352 aan te houden, aangezien deze van een afstand rustiger oogt en het zonneschermdoek dan minder strepen heeft.

Doekkleur T267 en T277 zijn voorbeelden van een moderne variant op de traditionele streep. Groen, grijs en zwart vormen een mooie combinatie bij deze kleuren. Doekkleur T267 maakt onderdeel uit van de Fantasie Salland collectie en doekkleur T277 van de Fantasie Veluwe collectie. Mocht de combinatie van groen, grijs en zwart u niet aanspreken, dan behoren binnen deze collectie kleuren als rood, oranje en blauw ook tot de mogelijkheden.

De overige groen gestreepte zonneschermdoek hebben de volgende kleurnummers: T255, T322 en T408. Mocht tussen al deze groene zonneschermdoeken geen kleur zitten die u aanspreekt, bekijk dan meer dan 60 andere kleuren binnen onze collectie. Wij bieden u altijd de mogelijkheid om kosteloos doekstalen aan te vragen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: