7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Een streepje voor – dit zijn de verschillende streepbreedtes

Strepen verdwijnen nooit uit beeld, maar dit seizoen zijn ze helemaal terug. Tot voorkort zagen we de streep voornamelijk in zijn meest bescheiden vorm (met een breedte van 10 centimeter), dit seizoen loopt de streepbreedte op tot 30 centimeter. Eén ding is zeker: met strepen zit u altijd goed! In ons veelzijdige assortiment zonneschermdoeken vindt u maar liefst 70 doekkleuren, waarvan ruim 40 met een streepdessin. Bekijk op uw gemak ons assortiment. De prijs voor een gestreept doek voor uw zonnescherm bedraagt €36,95 per m2.

Is uw keuze gevallen op een zonweringdoek met strepen? Dan wordt uw zonneschermdoek op maat in banen van 120 centimeter aan elkaar geconfectioneerd, ongeacht de afmetingen van uw zonneschermdoek. Gaat uw voorkeur uit naar een naadloos zonweringdoek, lees dan eens ons nieuwsitem over doeken voor uw zonnescherm uit één stuk.

Dit zijn de drie verschillende streepbreedtes:

30 centimeter per streep
Kleurnummers T212 t/m T216 en T370 t/m T375 zijn voorzien van een zeer brede streep. De breedte per streep bedraagt ongeveer 30 centimeter. Al deze doekkleuren worden gecombineerd met een crèmekleurige streep.

15 centimeter per streep
De doekkleuren met kleurnummers T352 t/m T362 en de serie T382 t/m T418 hebben een gemiddelde breedte per streep van 15 centimeter. Alle beschikbare kleuren met bovengenoemde kleurnummers worden gecombineerd met een crèmekleurige streep.

10 centimeter per streep
De traditionele streep herkent u aan een smalle streep met een breedte van zo’n 10 centimeter. Dit zijn de doekkleuren met kleurnummers T501 t/m T521. Deze doekkleuren worden gecombineerd met een witte of crèmekleurige streep.

Daarnaast zijn er nog diverse dessins die ook voorzien zijn van strepen, maar die slechts een breedte hebben van 1 of 2 centimeter. Te denken valt aan kleurnummers T320 t/m T323 en T400 t/m T453. Bekijk ook eens onze referentiepagina en laat u inspireren door de foto’s van het eindresultaat van onze klanten.

U heeft de mogelijkheid om van iedere doekkleur een foto in daglicht te bekijken. Dit kunt u doen wanneer u zich in stap 1 van het bestelproces door te klikken op “bekijk doekkeur in daglicht” of “bekijk resultaat van een klant”. Twijfelt u toch nog over een of meerdere zonweringdoekkkleuren? Dan sturen wij u graag kosteloos een of meerdere kleurstalen toe.

Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 18.00 uur bereiken op 085-1304012 of u kunt een e-mail sturen naar info@zonneschermdoek.nl.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: