7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Bestel een losse volant voor uw zonnescherm

Via onze website bieden wij u de mogelijkheid om een zonneschermdoek te kopen ter vervanging van uw bestaande doek. Voor dit zonneschermdoek kunt u een keuze maken uit tientallen doekkleuren. Het doek voor uw zonnescherm kunt u bestellen in combinatie met een bijpassende volant. Een volant is de strook doek ofwel flap die aan de voorzijde van het zonnescherm bevestigd wordt met als doel de laaghangende zon tegen te houden. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een losse volant te bestellen, wanneer enkel uw volant aan vervanging toe is of wanneer uw zonnescherm nog niet over een volant beschikt. Mocht u op dit moment nog geen volant hebben, kijk dan wel even of er een doekgleuf aanwezig is in de voorlijst van uw zonnescherm waar u de volant in kunt schuiven middels een doekpees.

Opties volant

Voor uw volant heeft uw keuze uit de kleuren van het merk Tibelly, dit zijn er zo’n 70. Net als voor zonneschermdoek, geldt ook voor de volants dat er een aantal kleuren zijn die naadloos gemaakt kunnen worden en een aantal in banen van 120 centimeter. Een volant is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtematen: 25, 30 en 35 centimeter. Daarnaast kan de volant recht of met een golf worden afgewerkt.

Het vervangen van de volant van uw zonnescherm is heel eenvoudig en neemt slechts een paar minuten tijd in beslag. Heeft u op dit moment nog geen volant? Dan heeft u ook een doekpees nodig die u in de zoom geschoven moet worden. Heeft u al een volant, dan kunt u de huidige doekpees hergebruiken.

Losse volant bestellen

Een volant op maat bestellen via onze webshop behoort (nog) niet tot de mogelijkheden. Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een losse volant? Stuur dan een e-mail naar info@zonneschermdoek.nl of maak gebruik van onze live chat! Vermeld bij voorkeur de gewenste kleur, volanthoogte en volantbreedte.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: