7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

4 voordelen van een zonweringdoek op een rij

Wat zijn de voordelen van een zonweringdoek? U leest het hier.

 • Comfortverhogend
  Een zonweringdoek houdt maar liefst 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling) tegen, afgezien van de kleur van het zonweringdoek. Daarnaast wordt ruim 70% van de zonnewarmte tegengehouden én 72% van de zichtbare straling. Hierdoor biedt een zonneschermdoek een verkoelend effect.
 • Decoratief
  Zonwering is niet alleen functioneel, met een op maat gemaakt zonweringdoek in een kleur naar keuze geeft u uw woonhuis een geheel eigen uitstraling. Er zijn ontelbare kleurcombinaties mogelijk! Bekijk op uw gemak ruim 70 zonneschermdoekkleuren die zich in ons assortiment bevinden.
 • Besparend
  Door ervoor te kiezen om enkel het doek van uw bestaande zonnescherm te vervangen in plaats van de gehele cassette, bespaart u honderden euro’s. Onze Tibelly zonneschermdoeken zijn nabehandeld met een water- en vuilafstotende coating, bovendien bevindt de kleur zich in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderljike, langdurige kleurechtheid. Een nieuw zonweringdoek zorgt ervoor dat uw huidige zonnescherm nog jaren mee kan.
 • Beschermend
  Een zonneschermdoek biedt bescherming van de huid tegen schadelijke UV-stralen, daarnaast gaat een zonweringdoek verkleuring van de meubels tegen én gaat het inkijk tegen.

Wat is voor u het belangrijkste voordeel?

Gerelateerde artikelen

 • Volg onze socials: