7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Kleuradvies voor uw zonneschermdoek

Wij bieden u keuze uit tientallen kleuren zonneschermdoek, zodat u verzekerd bent van een kleur die aansluit bij uw wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien u dan ook graag van kleuradvies. Begin bij het bekijken van ons assortiment Tibelly zonneschermdoeken. Weet u bijvoorbeeld al of uw voorkeur uitgaat naar een effen kleur of een streepdessin? Waar uw keuze ook op valt, er zijn genoeg tinten waaruit u een keuze kunt maken. Zo vindt u zonneschermdoeken in de volgende kleurschakeringen: grijs, bruin, groen, rood, geel, blauw en oranje. Wij adviseren u bij uw kleurkeuze rekening te houden met onder andere de kleur van uw ramen, gevel en eventuele luiken. Op onze pagina’s met referenties vindt u tientallen foto’s van onze klanten die hun zonneschermdoek vervangen hebben. Hopelijk kunt u inspiratie halen uit deze foto’s! Bent u op zoek naar een specifieke (RAL)kleur voor het doek van uw zonnescherm die u niet kunt terug vinden op onze website? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan wij voor u kijken naar de mogelijkheden.

Trendkleuren zonweringdoek

Wanneer u na 10 of 15 jaar uw zonweringdoek vervangt, gaat uw voorkeur waarschijnlijk uit naar een nieuwe doekkleur. U kunt natuurlijk kiezen voor een traditionele kleur, maar u kunt ook enigszins inspelen op de huidige trends. Zo zijn de trendkleuren op zonweringgebied de afgelopen jaren onder andere taupe, beige en (antraciet)grijs. Al deze zonweringdoek trendkleuren vindt u terug in ons assortiment. Uiteraard vindt u naast deze kleuren ook genoeg klassieke kleuren als donkerblauw, groen, oranje en rood.

Nieuwe kleuren zonneschermdoek van Tibelly

Tibelly speelt met haar nieuwe kleuren zonneschermdoek, die februari dit jaar werden gelanceerd, in op de laatste trends. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van accentkleuren, zoals bij de Fantasie Salland en Fantasie Veluwe collectie. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe trendkleuren toegevoegd waaronder doekkeur T131 (donkergrijs), die tot 320cm uitval naadloos geconfectioneerd kan worden. Verder is het aantal tweed kleuren uitgebreid met een aantal mooie grijstinten (doekkleur T136, T138 en T139). De tweedcollectie bestaat uit gemêleerde zonneschermdoeken, die een zeer sfeervolle uitstraling creëren.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: