7 dagen per week bereikbaar: 085-1304012

Trend: de volant is terug van weggeweest

Waar de volant de laatste jaren als ouderwets of uit de mode werd beschouwd, is deze weer helemaal terug van weggeweest. De volant zien wij steeds vaker in het straatbeeld en dan met name bij horecagelegenheden en winkels. Hier kiest men vaak voor bedrukking in de vorm van letters of een logo. Ook bij woonhuizen zien wij een duidelijke terugkeer van de volant!

Wat is een volant?

Een volant, een strook doek die onder de voorzijde van het zonnescherm hangt, is wel degelijk van toevoeging op uw nieuwe of bestaande zonweringdoek! Een zonneschermdoek inclusief volant houdt net even iets meer zon tegen, handig aan het begin van de morgen of het eind van de middag, als de zon vrij laag staat! Nog een voordeel van de volant is dat deze makkelijk uit de doekgleuf te schuiven is. Dit kunt u bijvoorbeeld overwegen in de herfst of winter als de volant de nodige regen- en of sneeuwbuien te voortduren krijgt. Hierdoor blijft het kleurverschil met het zonweringsdoek nihil. Een volant is beschikbaar in twee varianten:

  • golvend
  • recht

De prijs voor een volant bedraagt €21,95 voor zowel een effen volantkleur als volant met een streepdessin. Er is overigens ook geen verschil in prijs tussen een rechte of golvende volant. Er zijn 28 bieskleuren beschikbaar, waarbij wij altijd op zoek gaan naar een bieskleur die het beste aansluit op de kleur van de volant.

Tibelly zonweringdoeken in zwart- en grijstinten in combinatie met een rechte volant zijn een veel geziene combinatie op dit moment. Een volant is standaard 25cm hoog, maar is ook uit te voeren in een hoogte van 15 (ten behoeve van een markies), 30 en 35 centimeter. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het doorlopen van ons bestelproces.

Wilt u enkel een losse volant bestellen? Lees meer over de volant mogelijkheden en zonneschermdoek prijzen.

Gerelateerde artikelen

  • Volg onze socials: